Dippold Pál

Vélemény és vita

Nemsemlegesek

A világtörténelemben aligha volt példa egy-egy kis csoport olyan gyors hatalmi pozíciószerzési akcióira, mint a koronavírus-járvánnyal együtt berobbanó LMBTQ+ közösségekének

álláspont

Már amennyiben közösségnek nevezhető ez az agresszív, egymással is lépten-nyomon összevesző  emberfalka.

A jakobinusok, a szabadkőművesek, a kommunisták közül egyik csoport sem volt ennyire találékony a hatalomszerzési technikák alkalmazásában. A felvilágosodás terroristaosztagai nyaktilóztak, a szabadkőművesek titkos gyűléseken köszörülték kalapácsaikat, a kommunisták pedig szómágiával kezdték: a kisebbséget átnevezték többségnek. Így teremtették meg a bolsevizmust.

A mai újkommunisták is saját átnevezésükkel indítottak, baloldalinak, liberálisnak, másként gondolkodónak titulálták magukat. Mára azonban kilyukadt a baloldali szemeteszsák, amiből szétfröcskölik az egész világon piszkukat. Legújabban ezzel az LMBTQ+ közösségromboló genderideológiával.

A teremtett világ rendjét felforgató kisebbség veszélyesebb, mint bármelyik eddigi szellemi kommandó. Az emberi civilizáció alapjait pusztítják. Visítanak, ha a magyar alkotmányban rátalálnak az ősidők óta bevált, és jól működő tételre: mi szerint a család egy férfi és egy nő szövetsége, akiknek fiai vagy lányai születnek. Szerintük ugyanis ez sérti a minden ember egyenlő elvét, beleharap az emberi méltóságba, és kirekesztő, hiszen a két férfi vagy két nő párosítás, illetve az a tény, hogy ők nem alkothatnak házaspárt, és nem nevezhetik magukat családnak, az a társadalmi fejlődés gátja.

A genderideológia pribékjei a Lenin-fiúk-lányok kíméletlenségével próbálják ráerőltetni világképüket mindenkire. Magyarországon ez azért egyáltalán nem könnyű. A kormány ugyanis népszavazást kezdeményezett a nemzetközi és hazai balliberális szervezetek, az őket pénzelő Soros-hálózat támadásával szemben. A példátlanul erőszakos LMBTQ+ propaganda annak kapcsán zúdult hazánkra, hogy a parlament elfogadta a gyermekvédelmi törvényt.

Ebben alaptétel, hogy a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga. Így tehát sem az óvodákba, sem az iskolákba nem settenkedhetnek be érzékenyítés címén a különböző LMBTQ+ szervezetek, hogy a gyerekeknek a nemi átalakító kezeléseket és a legkülönfélébb szexuális létformákat népszerűsítsék. A Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, így a magyarok szavazhatnak először a gyermekeket célzó agresszív LMBTQ+ propagandáról.

Hogy mekkora a tétje ennek, elég csak körülnéznünk a világban, hogy lássuk, az emberi hülyeség micsoda mutatványokat hozhat. Németországban például az összes régi betegazonosító formanyomtatványt ki kell dobniuk a háziorvosoknak, mert kötelező az új változat, melyen az eddig választható két nem helyett négy nem szerepel. A férfi (M) és a nő (W) mellett új rovatot kapott a nem meghatározható nem (U) és a transznemű (X). Az új betegűrlap sokféle bonyodalomhoz vezet. Például, hogy is lesz a férfinők vagy nőférfik kötelező mellrákszűrése?

A skót kormány elrendelte, hogy hivatalnokai az elektronikus leveleik végén az aláírások mellett tüntessék fel a saját nemi identitásuknak megfelelő személyes névmást, ami az eddigi kettő mellé beemeli a nemsemlegest is. A legmerészebb genderügyi lépés Argentínához kötődik. Egy új törvény szerint a közszférában meghirdetett munkahelyek egy százalékát kizárólag transzneműek foglalhatják el. A magánvállalatoknál adókedvezményekkel és kedvező hitelekkel segítik a transzneműek alkalmazását.

Nem folytatjuk. A genderőrület-versenybe Magyarországnak nem, csupán néhány itt hőzöngő álmagyar újbolseviknek érheti meg beszállni.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Délvidéken járva

ĀNézem a fákat, és az erdeinket látom. Nézem a rendezett portákat, a virágokkal teli kerteket, és a saját falumat látom