Galsai Dániel

Vélemény és vita

Sánta ló

Fricska. Összegezzük, mit tudunk erről a Pegasus nevű, a Soros–magyar ellenzék tandem által irányított műbalhéról

1. Alapvetően semmit, ami egy világszintű nemzetbiztonsági ügynél ugyebár meglepő.

2. A vélelmezett telefonos listán ötvenezer név szerepel, köztük Macron francia elnöké és a marokkói államfőé is.

3. Az ötvenezerből eleddig összesen öt magyar ismert, három hírlapíró és két politikus.

4. A tollnokok között valamiért nem szerepelnek az igazi „feketeöves” Orbán-gyűlölők, Gyurcsány Ferencek, Bolgár Györgyök, Juszt Lászlók, Németh Péterek, Kálmán Olgák. Ellenben ott szerepel három, második-harmadik vonalbéli zsurnaliszta.

5. A szoftver izraeli gyártója nevetségesnek tartja még a felvetést is, a szerződések szerint legfeljebb a töredéke lehet az érintett, a cég perel. Tehát a világ legerősebb titkosszolgálata ilyen amatőr.

6. Az EU és a Soros-sajtó egyetlen országot mocskol. Minket az öt vélelmezettért, az ötvenezer maradhat. Magyar ellenzék, ezt is elszúrtátok. Nem kéne beismerni?

Kapcsolódó írásaink

Boros Imre

Boros Imre

Globalista pénzügyi szemfényvesztő műveletek (1973–2010)

ĀHatalmasat alkotott 1994 és ’98 között a csereszabatos globalista brigád hazánkban. Nemcsak nyom nélkül sikálta el a húszmilliárd dollár kisíbolt összeget, ami 1973-tól az MNB-ből kicsorgott, de bagóért árusította ki az ország termelővagyonát is

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Gendergyógyászat

ĀJ. Károly fontolóra vette, hogy itt volna az ideje elmenni egy nőgyógyászhoz. Nemrég értesült róla, hogy az Európai Parlament szerint mostantól a férfiak is szülhetnek