Dippold Pál

Vélemény és vita

Nemzetmegrontók

Hárommillió ember nem vette fel a koronavírus elleni oltást. Hiába van tele az összes erre szolgáló pince, padlás és raktár óriási mennyiségű és világszerte csodának számítóan igen sokféle vakcinával, ezek millióknak nem kellenek

álláspont

Még akkor sem, ha mindenki számára nyilvánvaló tény, a gyilkos kór legyőzésére pillanatnyilag egyedül a védőoltások alkalmasak. Akik nem kérnek ezekből, nem a tűzzel, hanem az életükkel játszanak. Meg azokéval, akik hozzájuk hasonlóan, ki tudja, igazából, milyen okból, nem hajlandók oltakozni.

Egyszerű és kézenfekvő megoldás lenne a belpesti szélsőliberális politikai alakulatok módszerével élni, és lehülyézni a vakcinációt megtagadókat. Úgy, ahogy a momentumos titánok becsmérelték a vidékieket. A kommunista kádergyerekek és -unokák hűségesen követve szabaddemokrata elődeik példáját, tájékozatlannak, butának, érdekérvényesítésre képtelennek minősítették azokat, akik nem a fővárosban, illetve nem a moslékkoalíció által megszállt nagyvárosokban élnek.

A nemzetrontó – újabban, a gyermekvédelmi törvény elleni tiltakozásukkal alig burkolt pedofíliapártolással is jellemezhető, azaz potenciális nemzetmegrontó kommandók azonban az oltásügy kapcsán sem tagadták meg magukat. A járvány kezdete óta folyamatosan támadják a kormány egészségügyi intézkedéseit, kétségbe vonják a védekezés eredményességét, és teli szájjal hazudták végig ezt az időszakot.

Cseppet sem rejtélyes okokból hazájuk ellenében azokat a nyugati érdekcsoportokat képviselték, amelyeknek töméntelen pénz ömlött a zsebébe az idióta módon megszervezett, egyszerűbben: szervezetlen vakcinagyártás és -elosztás ellenére is. Magyarország egy-másfél hónapos előnyben van a még mindig a pandémia hálójában vergődő Nyugattal szemben. Nyithattunk, újraindítottuk a gazdaságot, kiszabadultunk bezártságunkból.

Mindezt annak ellenére megtehetjük, hogy a baloldal még mindig, szavaiban ugyan már nem, de sunyi tetteiben oltásellenes. Álhírekre építve pánikkeltésre törekszik. Jól látható politikai és pénzügyi kitartóikat szolgálva támadják a vetélytárs, keleti vakcinákat. Hiába bizonyultak azok százmillió számra hatékonynak szerte a világban, a baloldal nem tágít, pocskondiázza az orosz és a kínai oltóanyagokat.

Pedig, ha ezeket nem használtuk volna, most a derék ellenzékiek nem sétálhatnának ki a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti meccseire, nem fényképezkedhetnének, mint Gyurcsányné Dobrev Klára a szurkolókkal, és nem utazhatnának, védettségi igazolványuk felhasználásával tucatnál is több országba nyaralni.

A baloldal minden megmozdulásával ráfordult a jövő évi választások kampányára. Járkálnak az országban, előválasztósdit játszanak, provokálják az általuk hülyének tartott vidék népét, aztán sértetten csodálkoznak, ha úgy járnak, mint a minap szemkilövető Ferenc Tapolcán, ahol rendesen kifütyülték. Hallatlan, méltatlankodott a bukott politikus. Kedvenc bábfigurájához, Karácsony Gergelyhez hasonlóan ő is élénk fészbukolásba fogott. Orbán Viktor szavaira, mi szerint három veszély fenyegeti az országot: a járvány, a migráció és Gyurcsány, a tornacipős Ferenc így válaszolt: már nagyon látszik, hogy tele a gatya.

Más látszik itt, egy önértékelési zavarokkal harcoló, nemzetét mindig elárulni kész, hataloméhes politikus mohósága. Mit tudhat ez az alak a maga erkölcsi székrekedésével bármiféle gatyaállapotról? Semmit. Gyurcsányék aljas hazugságokra épített hadjárata azonban igen gyorsan elbukhat. Többek között abban az esetben, ha a hárommillió, ma még a koronavírus elleni oltást elutasító ember rádöbben arra, hogy a balliberális hazugságok életveszélybe sodorták őket.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Csizmadia László

Csizmadia László

Az Európai Unió tótágast áll

ĀAz illegális bevándorlás támogatásával törekszenek a párhuzamos társadalom szerkezetének kialakítására

Kondor Katalin

Kondor Katalin

A sértődékeny Nyugat

ĀMára oda jutottunk, hogy szabályok sincsenek, nemhogy egyenjogúság, hiszen világ szégyenére még a jogállamiság fogalmát sem sikerült tisztázni