Galsai Dániel

Vélemény és vita

Álszent szurkolók

Fricska. Azért ez a franciák elleni meccs jóval több volt, mint egy sima foci

Különös módon Karigeri mintha előre megérzett volna valamit: „Mr. Stadionstop” már a portugálok elleni meccs előtt közzétette, hogy ő biz’ a helyszínen szurkol. A stadionban, amelynek építését végigköpködte eszmetársaival, a mérkőzésen, amelyet az egész DK-ig züllött bagázs vírusgócnak harangozott be.

És persze Fekete-Győr András is beköszönt: „Mr. NOlimpia” nemzeti mezben pózolva hirdette, hogy a Momentumnak bizony van új futballstratégiája! Ilyen szánalmas politikai vergődések hallatán az ember szinte helyettük szégyelli magát.

És a dicső, franciák elleni 1–1 után óhatatlanul eszébe jut az embernek a múlt. Farkasházy, aki kimondta, hogy a nemzeti csapat ellen szurkol, Tóta W., Vágó és a többiek, akiknek pénzszórás és szotyiköpködés a futball. Most nyilván ülnek vörös fejjel a klaviatúra előtt, és nem tudják, mit tegyenek. A mi fiaink pedig nem térdeltek le. Így szép a világ.

Kapcsolódó írásaink

Sütő-Nagy Zsolt

Sütő-Nagy Zsolt

A baloldal garasai

ĀKét esztendővel ezelőtt még nagy bajban volt Gyurcsány Ferenc ügyvédje, a hatmilliárd forintos költségvetési csalásba keveredő Czeglédy Csaba

Dippold Pál

Dippold Pál

Ezt már nem

ĀMeleg van. Ez természetes, hiszen ránk zuhant a nyár, egyes hírek a közeli napokra sosem látott forróságot jósolnak