Galsai Dániel

Vélemény és vita

A kutyafáját!

Fricska. Távol álljon tőlem, hogy egy viccpártot reklámozzak, egy országban semmit nem lehet megoldani pár vacak utcai performansszal

Érdekes, tanulságos – ám csöppet sem meglepő – mondatok Kovács Gergelytől. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke arról szólt, miképpen próbálják az „összefogás” minden rendű és rangú háttéremberei, médiamunkásai belekeverni őket is ebbe a Gyurcsány kotyvasztotta romlott baloldali csalamádéba. A ballib lapokban folyamatosan zajlik az álelfogulatlan elemezgetés, Bolgár Gyuri bácsi egész műsort szentelt annak, hogy megszokott munkásőrözvegy betelefonálóival karöltve, élő adásban Kovácsot falhoz szögezzék.

Távol álljon tőlem, hogy egy viccpártot reklámozzak, egy országban semmit nem lehet megoldani pár vacak utcai performansszal. De az tény, hogy ennek a vonalnak is vannak hívei, 2018-ban majd’ két százalék, a mai felmérések szerint több. Magyar választópolgárok, akiknek véleményük van, elveik. Ehhez hűek Kovácsék, nyilvánvalóan ellenzékiek, de nem vágynak a poshadt vegyes vágottra. Persze, akik az elveikből már rég papírrepülőt hajtogattak, azok ezt úgyse értik.

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Van is okunk, nincs is okunk

ĀA civil emberek közül valószínű csak nagyon kevesen rendelkeznek olyan tudással, amelynek birtokában kijelenthetnék, hogy ennek vagy annak az európai országnak a jogrendszere jobb vagy éppen kevésbé elfogadható, mint a miénk

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom