Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ledarálva

Fricska. „Tiszta lelkiismerettel ajánlok szövetséget mind a DK-nak, mind a Jobbiknak.” Ezt találta mondani Fekete-Győr András, és ha ő mondja, az úgy is van!

Nála ugyanis a tiszta lelkiismeret és a következetesség alapfelszerelés. Nyilván 2018 előtt is az vezérelte, amikor is folyamatosan arról beszélt, hogy a „múlt” pártjainak vége, mindenki besározódott, de majd jön a Momentum, a dicső új politikusgenerációjával! Ehhez képes most itt a DK.

A nyilatkozat másik bájos eleme, hogy Fegyőr úgymond „szövetséget ajánl”. Hát miért nem szól neki senki, hogy már teljesen ledarálta, éppen Gyurcsány és Jakab. A miniszterelnök-jelölti előválasztáson annyi az esélye, mint egy hintalónak az ascotti derbin, az egyéni jelölteknél sorba jönnek össze a DK–Jobbik-jelöltek.

A Momentum immáron sikeresen leküzdötte magát a Gyurcsány táskahordozójának dicső pozíciójába. Ezt a beosztást valóban tiszta lelkiismerettel reklámozhatná Fegyőr. Csak attól tartok, nem lesz rá túl nagy kereslet.

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

Fudan: világok háborúja

ĀAmi pedig most Budapesten történik, az nem más, mint egy globális háború lokális frontvonala

László Tamás

László Tamás

Június – ballagás a nyárba

Ā„Június volt, s ujjongtunk, nincs tovább, / Most gyertek szabad mellű örömök / S pusztuljatok bilincses iskolák” – Ady kezdi így Üzenet egykori iskolámba című versét