Dippold Pál

Vélemény és vita

Pfizerezők

A nemzetközi baloldal legkegyetlenebb harcosai nők. Ez a tény ellentmond ugyan a nemek közötti különbségeket is eltörölni akaró genderszándékoknak, de éppen Magyarország a példa arra, hogy a balfúriák milyen gyilkos indulattal támadnak hazájukra

álláspont

Vagyis arra az országra, ahol élnek, arra a népre, amelyhez tartoznak. A hazátlan senkiháziakra kár szót pazarolni, ám mégsem lehet mindig az orrunkat befogva és tekintetünkkel elkerülve a mocskos lények ügyeit csendben maradni.

Itt van például Gyurcsányné Dobrev Klára. Legújabb, hazugságra felépített akciója Magyarország ellen a moslékkoalíció féktelen hatalomvágyának újabb bizonyítéka. Kinyilatkoztat, fenyeget, feljelent.

„A Demokratikus Koalíció arra kéri az Európai Bizottságot, hogy tartson fent szabad kapacitást Magyarország számára az uniós vakcinabeszerzés során, hogy egy esetleges kormányváltás után az új kabinet visszaléphessen az EU-s oltóanyagbeszerzési rendszerbe. (...) Ez azt jelenti, hogy a jövőben Magyarország nem fog további Pfizer-oltóanyagot kapni.”

Szó sincs arról, amiről ez a gátlástalan hölgy beszél. Orbán Viktor csupán annyit mondott, hogy Magyarország a következőkben nem vesz részt a közös akciós vakcinabeszerzésekben. Egyrészt azért, mert eddig annyit szedtünk össze, amennyivel akár a következő két évben is minden magyart biztonságban olthatunk, másrészt azért – és ezt már mi mondjuk –, mert az uniós vakcinatöketlenkedésnél károsabb akciót ritkán láthatunk.

Az sem utolsó szempont, hogy kimaradásunkkal százhúszmilliárd forintunk megmarad. Meg egyáltalán, micsoda ótvaros rágalom az, hogy nekünk éppen a Pfizer–BioNTech készítményére nincs szükségünk! Ez egyszerűen nem igaz.  

A hazugság viszont a baloldal terepe. Elő is jött az országpusztító szabad demokrata körök egyik emblematikus képviselője, Vásárhelyi Mária. Nekiment Karikó Katalinnak, aki éppenséggel a Pfizer-vakcina egyik megalkotója. Vásárhelyinek az a baja vele, hogy a kommunista titkosszolgálat beszervezte ügynöknek a hetvenes években.

Ez a beszervezés annyit jelent, hogy az apja 1956-os szerepe miatt megzsarolt fiatal nőt egy papír aláírására kényszerítették. Soha senkinek senkiről nem jelentett, senkinek nem ártott. Ugyanezt nem mondhatja el Vásárhelyi Mária a kedves papájáról, aki a Nagy Imre-perben szégyenletesen szerepelt. Aztán a rendszerváltás után a Soros Alapítvány magyarországi helytartójává tették.

Karikó Katalinnal egyébként a baloldalnak mindössze annyi baja van, hogy egy asztalhoz ült Orbán Viktorral. És ez elég arra, hogy a bosszú- és hatalomvágyó hiénahadosztály üldözni kezdje.

A baloldal egykori tiszti főorvosa, Falus Ferenc is csatlakozott a két hölgyhöz. A sokoldalú vizesnyolcas, akire főpolgármester-jelöltként is emlékezhetünk, úgy leöntette magát egy vödör vízzel, hogy azóta sem tudja, fiú-e vagy lány. Minden gátlás nélkül görgette tovább a hazugságot: szerinte sérti az egészséghez való jogunkat, hogy a kormány nem rendelt több Pfizer-vakcinát.

A mai magyar genderegyveleg fúriái csak küllemükben különböznek mitológiai elődeiktől. Azoknak kígyóhajuk, kutyafejük, denevérszárnyuk és fekete testük volt. A bosszúállás istennőiként félték őket.

Nem kívánjuk, hogy azt tegyék Gyurcsánynéval, Vásárhelyivel és Falussal, amit a mítoszok mesélnek róluk: rézszögekkel kivert korbácsaikkal kíméletlenül és kegyetlenül őrjítették meg áldozataikat.

Nálunk nincs erre szükség. Az ártó baloldal erői nem változtathatók meg. Hülyék és gonoszok. Lételemük a számító hazugság. Ha ezt tudjuk, ha átlátunk rajtuk, pfizerezhetnek reggeltől estig, nem fertőznek meg minket.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Vári F. Teofil

Vári F. Teofil

Magas, vékony férfi, aki növésben van

ĀKarácsony keresztapja, Gyurcsány Ferenc kimondottan sokat forgolódott miniszterelnöksége idején is orosz és kínai vezetők körében. Nem mutatta, hogy finnyás lett volna a kínai vagy akár az orosz nyelv hallatán

Rab Irén

Rab Irén

Rövid emlékezet

ĀAz első úszó Európa-bajnokságot 1926-ban Budapesten rendezték. Nem volt nagy fakszni, összesen kilenc számban versenyeztek, és a nők nem is indulhattak. Nem építettek látványos helyszíneket, megfelelt a jó öreg Csaszi