Galsai Dániel

Vélemény és vita

Bohócok bálja

Fricska. Komolyan mondom, ez a Karigeri az életemre tör! Pedig immáron ő is középkorú ember (igaz, magas és vékony), tudnia kell, hogy bizonyos idő után a férfiembernek már itt fáj, ott fáj, magas a vérnyomás, nehezen viseljük az izgalmakat

Erre mit tett ez a csintalan főpolgármester: beharangozta, hogy az elmúlt vasárnap bejelenti indulását az „előválasztáson”, oszt később mégis kiderült, hogy csak e hét végére tervezi. Háborgó lelkemet némileg megnyugtatta, hogy – a hivatalos közlés szerint –  „…újszerű, nem mozzanathoz köthető, várhatóan az egész napot kitöltő esemény lesz majd”. Hogy mi a búbánat a „nem mozzanathoz kötődő” ebben az esetben, azt nem tudhatom.

Talán folyamatában akarja elmesélni, miért nem tudott a Tarlós István által felhalmozott 23 milliárdos tartalékból, plusz hatmilliárd állami támogatásból egy 12 milliárdos összköltségű Lánchíd-felújítást kigazdálkodni? És még azt sem tudom, hogy mivel töltik ki az „egész napot”. Geri készül a miniszterelnök-jelöltségre. Én pedig rághatom a körmömet a hét végéig.

Kapcsolódó írásaink

Csi Ta-jü

Csi Ta-jü

Tanuljunk egymástól!

ĀAz emberiség történelme a különböző kultúrák közötti cserekapcsolatokról és a kölcsönös tanulásról szól