Dippold Pál

Vélemény és vita

Elvetemültek

Aligha van a világban Magyarországon kívül egy másik olyan ország, amelyiknek ennyire gyűlöletkeltő ellenzéke lenne, mint nekünk

álláspont

A magukat baloldali összefogásnak tituláló csoport a társadalmi együttélés alapvető normáit meghatározó rendszabályokat felrúgta. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a néhány évvel ezelőtt még egymást ócsároló és köpködő pártok hataloméhes, mohó átmeneti szövetkezéséről van esetükben szó. Szemkilövető Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciónak elnevezett pártja közülük a legerősebb.

Ők irányítják a baloldalt. Ebből következik az is, hogy az a féktelen gyűlölethadjárat és rágalomzuhatag, amivel a kormányt támadják, tőlük ered. A minden józan megfontolásnak ellentmondó tagadás ismert létforma. Átmenetileg uralkodhattak az efféle sátánt szolgáló formációk, ám bárhogy is forgatjuk a történelem kerekét, az életre igent mondók képviselőivel szemben mindig elbuktak.

Bárki, aki tanúja volt a baloldal bármiféle parlamenti fellépésének, láthatta és hallhatta, hogy a hisztérikus hazugságok, az ocsmány indulatok, az országpusztító rágalmak és egyáltalán, ez az egész beteges halálkampány, ami az egész világot megtámadó koronavírus elleni védekezés kapcsán a moslékkoalícióból kibukott, az maga az ártó szándék esszenciája.

Hallgassunk csak bele a DK-s Arató Gergely habogásába, vagy ne fogjuk be a fülünket, amikor a jobbról balra váltó műproletár, Jakab Péter ordibálja azt: a Fidesz–KDNP tönkretette a magyar egészségügyet, és ezért van nálunk lakosságarányosan számítva a legtöbb áldozata a pusztító kórnak. Ez hazugság, nem igaz. Semmi nem menti az oltásellenes baloldalt, akik nem mellesleg a keleti vakcinák elleni hadjáratukkal igen sok honfitársukat bizonytalanították el vagy tagadtatták meg velük az orosz és a kínai ellenanyag felvételét. Ez pedig ki tudja, hány esetben halálos következményekkel járt.

Minél rosszabb az országnak, annál nagyobb esélye van a baloldali csürhének a hatalom közelébe jutni, netán azt át is venni. Legalábbis így spekulálnak ezek a visszataszító alakok.

A magyarok többsége azonban, sok jel utal erre, nem kér belőlük. Az ország felnőtt lakosságának fele már megkapta a vakcinát. A négymilliomodik oltás után sem csillapodik az oltakozási kedv. A baloldal által ócsárolt magyar egészségügy példátlan erőfeszítésekkel harcol a vírussal, állja a sarat. Hát hogy lenne tönkretéve az efféle teljesítményekre alkalmas hivatását és embertársait szerető csapat?

A baloldal már bebizonyította, hogy sem az egészséges társadalmat éltető, egészséges közösségeket, sem a szuverén embereket nem szereti. Mondhatják ugyan, hogy nem is kell, elég az érdekeiket képviselni, kenyeret és cirkuszt adni a médiumaik által elhülyíteni akart tömegnek, ám a magyarok – jöjjenek, mint ahogy mindig is jöttek keletről és nyugatról efféle sugallatok – ellenállnak. Ellenállnak, szembeszállnak. Elzavartuk a szemkilövetőt, aki mára megreccsent, idegesen fenyegetőző bohóccá vált, olyanná, mint az általa mozgatottak, mert ne legyen kétségünk, a játékmester, aki a moslékkoalíció vödrét kavarja, még mindig Gyurcsány Ferenc.

A történelemben nincsen feltételes mód, nincsen mi lett volna, ha fordulat. Azt azonban megkérdezhetjük ezektől a sátánszolgáktól, hogy vajon hol állna ma Magyarország akkor, ha nem használjuk a kínai és az orosz vakcinákat? Hol állna ma Magyarország a halálos áldozatok számát és a gazdaság újraindítását tekintve?

Ott, ahol a féleszűek akarják látni szülőhazájukat: a sor végén, a vesztesek között.

Márpedig mi nem ott vagyunk.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Szerencsés Károly

Szerencsés Károly

Hideg könnyek

ĀAlig egy hete még mintha nem bírtak volna magukkal a nagyhatalmak

Andrzej Duda

Andrzej Duda

A Köztársaság büszkesége

ĀEurópa első alkotmánya, a lengyel alkotmány megalkotásának 230. évfordulója az egész mai Európa számára egy inspiráló ünnep kell hogy legyen