Galsai Dániel

Vélemény és vita

Jönne a klán

Fricska. Hogy mi a legvisszataszítóbb a Gyurcsány-klán nyomulásában? Mostanra úgy vélem az, hogy dögletesen unalmasak

Pedig a színház világában még a tehetségtelen színész is jobb, mint az unalmas, mert azon legalább lehet röhögni. Egy hete írtam arról, hogy Klára asszony azt lebegtette az ATV-n, hogy majd egy hét múlva kiderül, lesz-e miniszterelnök-jelöltje a DK-nak. Minden épeszű ember tudta, hogy ez mit jelent.

Most íme a bejelentés: „Lesz kire szavaznia azoknak az ellenzéki előválasztáson, akik egy európai Magyarországon szeretnének élni!” Hogy ki lesz az, nem kérdés, mint ahogy az sem, hogy ki szeretné az Apró–Gyurcsány–Dobrev-szellemiséget visszahozni.

Az „előválasztásnak” nevezett ócska kabaréról amúgy már lehet tudni, hogy a jobbikos műproli, Jakab „Hatmilliós” Péter biztos helyen van, Karácsony Gergely szintén. A többi lihegő talpas – LMP-sek, momentumosok, egyéb léhűtők – vergődhetnek a koncért. A Szemlőhegyi úti, elrekvirált villában dől el az ellenzék sorsa. Milyen szánalmasan unalmas ez az egész!

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Vita Európáról

ĀEurópa jövője elkezdődött. Vagy legalábbis a róla szóló vita

Domonkos László

Domonkos László

Magellán, körös-körül

ĀÉppen félezer éve, hogy megtért őseihez Fernando Magellán, minden idők egyik legnagyobb tengerésze és felfedezője

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom