Galsai Dániel

Vélemény és vita

Faló

Fricska. Nem tudom, olvasta-e Fekete-Győr András Vergilius Aeneiséből Laokoón intését, amikor a trójai lovat látja a falak előtt. „Bármi is ez, félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is”

Most szüksége lenne rá, ugyanis a DK erősen lelakott szellemiségű vezére ezt a verbális „ajándékot” küldte néki: „Az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum. Elnökét, Fekete-Győr Andrást elindítja a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. (…) Most is jött egy új generáció. Korábban a Jobbik, most ők. Hála Istennek.” Fletó messze nem görög hadvezér, de joggal bízik abban, hogy Fegyőr se egy Leonidas. A trükk a maga nemében primitív, de zseniális. Mint egy faló.

A Momentum társelnöke kapott egy simit a buksijára. Akik eleddig még egy szavát is elhitték a program nélküli zsúrfiúnak, most szembesülhetnek: indulj csak, Andriska, indulj, Cukibogyó, oszd még tovább a Gyurcsánytól hideglelést kapó tábort, add el magad a Jobbik után, így lehet biztosan miniszterelnök-jelölt Klára asszony! Ez Ferenc testvér korhadt hintalova.

Kapcsolódó írásaink

Bogár László

Bogár László

Poszt-Covid-dilemmák

Ā1000. Állandó szerzőnk, a kitűnő publicista, közgazdász Magyar Hírlap-béli ezredik írását olvashatják. Köszönjük hűségét. Isten éltesse Bogár Lászlót, azt kívánjuk neki és magunknak, hogy még legalább ennyi cikkel örvendeztessen meg minket

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

Februári fehér éhek

ĀItt hóval, másutt esővel vagy égből jött jeges darával köszöntött a február

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom