Dippold Pál

Vélemény és vita

Halálpárti parti

A magyar baloldal túl messzire ment – mondta Orbán Viktor az ellenzék koronavírus-járvány-üggyel kapcsolatos tevékenységéről

álláspont

A túl messze, a határ, amiről a kormányfő beszélt, mióta ember van a földön, változatlan. Az élet és a halál között van. Aki ezt nem tudja, az vagy végtelenül buta, vagy gonosz.

A történelemben rengeteg előképe van a mai világhelyzetnek. Háborúk, forradalmak, ellenforradalmak, őrületig fokozott hatalomvágy és persze embermil­liókat az élet határán túlra, a halálba hurcoló járványok. Az utóbbi kivételével minden korábbi esetet nagyrészt a hatalomvágy irányította. Némely modern tudós, leginkább az agyturkászok, gyakran elmondják, hogy a hatalom birtoklása – a politikai hatalomé is – hasonló érzéseket táplál, mint a szexuális vágyak.

Ezzel mostanában elég nehezen tudnánk mit kezdeni, hiszen a világmocska genderizmus alaposan összezavarta az eddig viszonylag tiszta vonalakat. A száznál több társadalmi nem sokaknak furcsa formációkat hozott: feleségül lehet menni egy szőnyeghez, a férfi bármikor nővé változtatható meg fordítva, lehet váltogatni a nemeket, egyik nap fiú, másik nap lány, a harmadik nap egyik se. De bármelyik formájában együtt hálhat például egy traktorral.

A tizenkilencedik század végén népszerűek voltak azok a mutatványos bódék és sátrak, amelyekben torzszülött embereket mutogattak jó pénzért. Volt ott minden, szakállas nő, delejes sellők, sziámi ikrek, bodorított hajú, szoknyás férfiak, kentaurok, törpék és óriások. Mára ezek a szegény emberek vagy trükkösen színre állított lények kellene jelentsék a normalitást. A világ nyugati részén lassan befejeződik a degenerizáció. Thomas Neuwirth, művésznevén Conchita Wurst, a szakállas táncdalénekesnő a példa, és az azonos neműek házasságkötésénél alapfeltétel – már ha férfiakról van szó –, hogy töke legyen a menyasszonynak.

A bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc manipulálta mai magyar baloldal nagy sikert aratna egy ilyen kétszáz évvel ezelőtti mutatványos soron. Van itt minden, ami a normalitás eltakarításához kell. Túl sok mindenre nincsen szükségük, elég a tagadást meglobogtatniuk, és mindenre azt mondani: nem.

Nem vezeti jól és helyes irányba az országot a kormány, nem kezeli szakszerűen a járványt, nem védelmezi meg a magyarokat a pandémia gazdasági következményeitől, és, amire a leghangosabban ordítják a nemet: rossz helyről szerzi be a tömeggyilkos kór kivédésére szolgáló vakcinát. Mert ugye, nálunk nem lehet helye sem az orosz, sem a kínai szérumnak.

Ez az undorító kevercs, amit a mai magyar baloldal összekotyvasztott magából, ellene van az életvédő veszélyhelyzet meghosszabbításának is. Ennek részleteiről rikoltoztak a parlamentben, és vált egyre világosabbá mindenki számára, hogy a moslékkoalíció életellenes, a halált, annak kultúráját szolgálja. Így persze megfelel a brüsszeli trendnek, és cseppet sem érdekli, hogy ez magyar emberek életét veszélyezteti.

A bukott miniszterelnök felesége a nyugdíjasokat hülyíti, a disznószemű Jakab Péter vakcinaválogató uszításba kezdett, a Momentum vezérének hazugságait saját testvére cáfolja meg, de mindez semmit nem számít. Ömlik a hazugság ezekből a figurákból, kavargatják a zavaros álhírmasszát, és minden gátlás nélkül szolgálják ki a világpolitika halálpárti osztagait.

A baloldal túllépett minden határt. Mérhetetlen hatalomvágyuk a halálba húzna sok-sok magyart. A torzlelkűek szövetsége gátlástalan magabiztossággal gátolja a pandémia elleni védekezést.

Végtelen gőgjükben nem ismerik fel, hogy a tűzzel játszanak. A Covid–19 ugyanis nem válogat.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Szakály Sándor

Szakály Sándor

Nem kellett megvárni

ĀSok-sok minden előkerülhet a ládafiából. Olyan dolgok is, amikre esetleg már nem is emlékszünk, hogy mikor és miért is kerültek oda

Lóránt Károly

Lóránt Károly

A háttérhatalom anatómiája

ĀNe felejtsük el, hogy a mai hatalmi szerkezet évtizedek alatt jött létre, amelynek bástyáit egy huszárrohammal nem lehet bevenni, de a regiment toborzását azért el kellene kezdeni