Nagy Dóra

Vélemény és vita

Bolsik a szemétdombon

Az elmúlt időszakban egyre inkább tapasztalható, hogy mind több kereszténygyalázó, családot és vidéket támadó cikk és kirohanás lát napvilágot

Ezeket hol émelyítő moralizálásba csomagolják, hol pedig vérlázító provokációként tálalják, és a választások közeledtével ez egyre durvább lesz. Az előző kampányban is voltak már ennek jelei. Akkor a határon túli és a vidéki magyarok kerültek össztűz alá. Most viszont ez már nem elég, így kibővítették a palettát, beemelték a liberálglobalista trendeket a kánonba. Célkeresztbe kerültek a családok, a falusiak és a keresztények.

Kezdődött az egész azzal, hogy hosszas cikkekben értekeztek arról, hogy Varga Judit miniszter miért hazudik a Balatonnál épített házáról. Miután tételesen megcáfolta az ellene felhozott vádakat, kellett azért valami a függetlenül objektíveknek, amivel meg tudják magyarázni a dolgot. Miklósi Gábor nem volt rest, és rittyentett egy cinikusnak szánt cikket erről. Akiről ugye jól tudjuk, hogy hidegrázást kap mindentől, ami nemzeti.

Most nem az Ismerős Arcoktól, hanem a vidéktől verte ki a víz, ahová nem költöznek értelmiségiek. Igazából a Balatonnál nem is nagyon élnek életvitelszerűen. Nyilván a magyar tenger csak arra van, hogy a belvárosiak oda menjenek nyaralni. Ha valaki véletlenül él is ott, az biztosan egy idős német házaspár, amely élete alkonyát a Balatonnál kívánja eltölteni.

Az viszont biztos, hogy fiatalok, értelmiségiek nem akarnak vidékre költözni, elvégre ott nincsen semmi értékes és érdekes. Ilyen helyen nem élnek diplomások, több nyelvet beszélő, karriert építő fiatalok. Ott még internet sincs, csak a köztévé megy, az emberek nem tanulnak semmit, tök sötétek, nem járnak színházba, nem olvasnak könyveket, ezért is lehet az, hogy át tudja mosni az agyukat az Orbán. Persze Miklósi csak a kisemberekért aggódik, nem akar ő lenézni senkit. Ő csak rá akar világítani az igazságra, miközben harcol a náci krokodilagyúakkal.

Ám ez nem volt elég, jöhetett egy véleménycikk arról az Azonnali.hu hasábjain, hogy minek vállalnak az emberek gyereket? Ha pedig már olyan bigottak, hogy gyereket akarnak, akkor miért kell ezt támogatni? Nem tudok sajnos olyan magaslatokba kerülni, mint a független-objektív sajtó jeles képviselői, így idéznék most ebből a cikkből: „A túlnépesedett, globális klímakatasztrófa felé sodródó bolygón miért nem annak jár jutalom, aki nem hoz a világra egy újabb, szén-dioxidot kibocsátó, komoly ökológiai lábnyommal bíró embert?”

Majd a szerző tovább folytatja az önsajnáltató vinnyogást, hogy őt nem becsülik meg, kevesebbnek nézik, mint azokat, akiknek van gyerekük, és amúgy is a világ túlterhelt, meg sok a feszültség is. Amit, gondolom, ez a cikk hivatott feloldani, igaz? A szerző azóta már bocsánatot kért az írása miatt, amit mondjuk nem teljesen értek.

Miért kér bocsánatot? Ezt gondolja a világról, amit egyébként vall az eszmecsaládja többi tagja is. Szóval, ha már egy idegbajos pillanatában nekilátott a dühödt billentyűcsapkodásnak, akkor legyen tökös, és vállalja a véleményét, nem kell a magyarázkodás.

Nem várok mea culpát tőle, és a világért se akarom elhallgattatni ezeket a szegény, megtört, a világ fájdalmát a vállukon hordó globálbolsikat. Ezt a gyakorlatot meghagyom nekik és az őket támogató független tényellenőröknek. Az üzenetet vettük: a fehér emberek ne szaporodjanak, és ne tervezzen senki gyerekkel, mert az új élet csak megkárosítja azoknak a létét, akiknek a szülei valamilyen rejtélyes okból nem így gondolkodtak, és vállalták őket.

Nekem csak az a kérdésem, hogy ha ennyire aggódnak a bolygóért, akkor miért nem mennek el a világ túlnépesedett régióiba, és ott osztják az észt és a fogamzásgátlót? Ha meg akarják váltani a világot, akkor azt miért mindig a fotelből egy képernyőt bámulva és kommenteket írogatva teszik? Elvégre nem a túlnépesedés Európa legfőbb problémája, elöregedő társadalom jellemzi a kontinens országait, ezért is kellenek a migránsok. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ez az ömlengő picsogás semmi másról nem szól, csak a jóemberkedésnek álcázott libernyák önzőségről. Nyilván ezért sem tesznek semmit a frusztrált billentyűzetcsapkodáson kívül.

Ezek a támadások nem példa nélküli esetek, és nem is véletlenül indultak meg. Megkezdték az időzített közösségrombolást. Látjuk, mi zajlik a világban, így jól tudjuk, hogy most csak bemelegítenek. Megnézik, hogyan reagálnak ezekre az emberek.

Néha még bocsánatot is kérnek, fogadkoznak, hogy nem írnak több ilyet, aztán megy tovább a hergelés. Emelni fogják a téteket, egyre gyűlöletesebb megnyilvánulásaik lesznek, amivel az a céljuk, hogy egyre nagyobb legyen az ingerküszöb és az árok a társadalomban, amit a két szekértábor között alakítanak ki, miközben a bizonytalanokat az árok mélyére taszítják.

Egyre vadabb támadások fogják érni a nemzetieket, a keresztényeket, a vidékieket és a családosokat. Megfélemlítés, gyűlöletkeltés, irigység, fenyegetőzés. Ennek a főpróbáját tartják most, hogy aztán szétverjenek mindent, ami érték. Építeni ugyanis már régen nem tudnak, és nem is akarnak, így a rombolásban és árokásásban érdekeltek, hogy aztán elkaparászgassanak a káosz és értéknélküliség szemétdombján.

(A szerző politológus, az IKoN elnöke)