Dippold Pál

Vélemény és vita

A halál fiai

A balliberális véleményterror kommandósai a koronavírus-járvány növekedésével szinkronban köpködik bele a világba álhíreiket

álláspont

A Political Capital vezetője, Krekó Péter a brüsszeli Politico portálnak nyilatkozott, kifogásolva a magyar kormány orosz és kínai vakcinák beszerzésére irányuló erőfeszítéseit. A következőket mondta: „Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve.” Miután állítólag Krekót megfenyegették, mert idézett mondata azt jelenti, amit, a derék elemző visszacsapott. Mindenkit feljelent, aki szerinte hamisan azt állítja, hogy ő ellenzéki politikusokat biztat az oltásokba vetett bizalom aláásására és az állampolgárok életének feláldozására politikai előnyökért cserébe.

A balliberális véleményterrorista megijedt, becsinált és  értelmezi saját magát. Mindez az ő köreikben egyáltalán nem szokatlan, az a fajta, igazságbeszédnek nevezett hazugságáradat, amely egyre nagyobbá teszi az oltásellenesség köreit. Van bőr a képükön belenyilatkozni királyi többesben a szerintük elnyomott médiumaikba, hogy „az orosz és a kínai vakcinák melletti kormányzati kampány csak elbizonytalanítja a választókat az oltásokkal kapcsolatban”. Szóval, a magamagyarázó elemző rendesen kilógatja a lólábat azzal, hogy választóknak nevezi a magyar embereket. Saját maga helyezi  politikai összefüggésrendszerbe fenyegető mondatát.

A Demokratikus Koalíció sunyi szándékai az úgynevezett egészségügyi szakértőjük szavaiból is nyilvánvalóvá válnak. Komáromi Zoltán, a DK-s házidoktor emberkísérletnek nevezi a nem nyugati vakcinák tesztjeit. Ormótlan, szélsőséges rasszizmusba hajló fröcsögése a legsötétebb időket idézi, még jó, hogy nem mengelézi le a fél világot.

Az oltásellenességet erősíti a Soros farzsebéből kilógó 444.hu online portál, amikor szenzációként közli, hogy csak az kaphat védőoltást a Covid–19 ellen, aki regisztrál. Addig leveleztek, amíg a fővárosi tiszti főorvos helyettese el nem magyarázta: mivel az oltás önkéntes, így aki nem regisztrál, az önmagát zárja ki az oltandók köréből. Ez nem egy Blaha Lujza téri ételosztás. Amúgy meg ha kötelező lenne, na akkor aztán óriási sivalkodásba fogna a liberális kórus.

A járvány körüli haláltáncból nem maradhat ki az ellenzék főprovokátora, a baloldal állatorvosi kentaurja, Hadházy Ákos sem. A minden pártból kipottyant denevérember – sokat repül és kukkol – megostromolta a szekszárdi kórházat, a Covid-osztályon akart tájékozódni. Azt hajtogatta, hogy ő országgyűlési képviselő, és joga van ehhez. Bemenni, adatokat szerezni. A kórházparancsnok elmagyarázta neki, hogy ez járványidőben lehetetlen. Aztán a bőregér–kentaur–korlátmászó–dudás magasabb fokozatba kapcsolt. Közzétett egy videót, amelyben a szentendrei temető halottasháza látható. Egymásra rakott, nyitott koporsók, bennük halottak. A denevérember ugyan nem volt ott, ám forrását megbízhatónak minősítette, miként azt is, hogy a halottak otthonukban elhunyt koronavírusosok, akik a kormány felelőtlen járványügyi intézkedéseinek áldozatai. Mire kiderült, hogy a halottasház az eszmetársai által vezetett önkormányzat kezelésébe tartozik, rémhírterjesztés és kegyeletsértés gyanújával elindult az államigazgatási és a rendőrségi vizsgálat. A megboldogultak között nem volt egyetlen koronavírusos sem. Hadházy denevér ámokrepülése folytatódik, kórházakról és vízimentőkről potyogtat álhíreket.

A végén eljutottunk addig a hátborzongató megállapításig, hogy a balliberális szellemi kommandósok a halál kultúráját szolgálják. Akár a szó szoros értelmében is.

(A szerző vezető szerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

Valami Amerika

ĀArra kell számítanunk, hogy a háttérhatalom minden követ meg fog mozgatni a renitens vezetők elmozdítása érdekében, mint ahogy ezt máshol és máskor is tette és teszi. Nem kétséges, mozgalmas jövő vár ránk!

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Az internet rabszolgatartói

ĀA háttérhatalmak rombolják a közösségeket, gyengítik a nemzetek egységét, mesterséges feszültségeket generálnak