Dippold Pál

Vélemény és vita

Liberális librettó

A nemzetköziség legújabb csapatai porrá akarják zúzni a görög-római kultúrára és a zsidó-keresztény hagyományokra felépített Európát

álláspont

A görög mitológiából és más népek történeteiből is jól ismert amazonok jelmezében ripacskodnak Európa hatalmi központjának brüsszeli romjai között. A valamikori harcos, büszke, erős és hazaszerető nők mai mímelői ócska kis pozőrök, hazudozó szipirtyók. Csapatostul. Soha annyi hisztérikus, indulatoktól eltorzult arcú, önző és gonosz nő nem gyűlt össze sehol, mint a politikai korrektség és az idió­ta egyenlősdi kvótái szerint összeszerkesztett Európai Parlamentben.

Ott ülnek Magyarország libernyák álamazonjai, Soros György kitartottjai. Ebből következően feladatuk nem is lehet más, mint a tőzsdestrici nyílt társadalmának életre hívása, azaz Európa szétrobbantása. Ennek alapvető feltétele a hagyományos, eddig európainak mondott értékek eltüntetése, közösségeink – családtól a nemzetig – felszámolása, ami egyre erőteljesebb nyomásuk szerint a férfi és női nem eltörlésével vihető végbe.  Így tehát támadásba lendültek az álamazonok. Vera Jourová, Katarina Barley, Judith Sargentini utódai meg az összes többi balliberális és kellőképpen maszkulin eszmetársuk. Köztük természetesen ott vernyákolnak a mi hazai libernyákjaink: Cseh Katalin, Dobrev Klára és Donáth Anna. Nála akár meg is állhatunk, hiszen egy példátlan hazugságbotrányt hengerített magára és országunkra. A Momentum torpedórombolóinak egyike alaposan lelepleződött. Bár tudjuk, hogy köreikben ez nem számít, elég, ha a Gyurcsány–Dobrev házaspár hazugságmondási mutatványaira gondolunk, azért most a Donáth leány a gyűlölet taknyán rendesen becsúszott a közfigyelembe.

Vera Jourová betegnek minősítette Magyarországot, a magyarokat pedig döntésképtelen hülyéknek. Ebben és sok más ügyben Varga Judit igazságügyi miniszter tévévitát volt hajlandó lefolytatni a momentumos álamazonnal. A minden megnyilvánulásában a valódi női erényekről tanúbizonyságot tévő miniszter hiába sorolta tényeken alapuló érveit a Magyarországot ért uniós támadások kapcsán, Donáth Anna szánalmas hadarással hárított el minden felelősséget magáról és eszmetársai­ról. A vitavezető kérdésére, miszerint a Magyarországot pocskondiázó brüsszeli jogállamisági jelentés szinte kizárólag a magyar baloldal álhíreire épült, és gondosan egyeztették-e Jourovával , Donáth Anna pökhendien azt válaszolta, hát azt képzelik, ő esténként telefonon ilyenekről csacsog a cseh EP-alelnökkel?

Néhány nappal később azonban kiderült, igen, célratörően csacsogott: „Vera Jourovával háromnaponta beszéltem telefonon. Informálisan.” Egy momentumos videókonferencián számolt be így „munkájáról”, annak nehézségeiről. Például, hogy néhány politikus, köztük az EB elnöke nem akarták elítélni Magyarországot: „...nem hajlandóak ennél tovább menni, és akár politikai­-lag elítélő nyilatkozatokat tenni. Ezért tudja a magyar (...) kiforgatni akár Von der Leyen, akár Vera Jourovának a szavait sok esetben. De rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést... és hát azt kell, hogy mondjam, hogy kilencven százalékban sikeres volt az én munkám.” Varga Judit mindehhez annyit fűzött hozzá: „Ilyen az, amikor valaki Brüsszelben és Budapesten is a brüsszeli érdekeket képviseli. De nyilvánosan ezt persze nem meri vállalni (még).” Szijjártó Péter külügyminiszter pedig Donáth Anna lelepleződését úgy kommentálta, hogy az mindenféle szempontból és minden szereplőjét tekintve versenyképes gaztett.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Bencze Izabella

Bencze Izabella

Melegpropaganda

ĀVégül is, mi is a melegek gondja? A magyar társadalom jelentős része toleráns velük szemben. Szabadon választhatják meg partnereiket, élettársi kapcsolatot létesíthetnek, pride-olhatnak, szivárványszínekbe öltözhetnek, comingoutolhatnak...

Bogár László

Bogár László

JogÁllamVédelem

ĀA világ ugyanis soha nem épült (nem épülhetett) másra, mint a szellemi hierarchiára