Dippold Pál

Vélemény és vita

Görényfúriák

A tapintatosan tőzsdecápaként emlegetett Soros György az utóbbi időkben egy egészen más állat jellemzőivel írható le. Soros, a görény

álláspont

Hagymázas álma, a nyílt társadalom létrehozása érdekében a töméntelen sok pénzét, mielőtt anarchiát előidéző csapatainak adná, bepermetezi bűzmirigyével. Akaratán kívül valójában szívességet tesz a tőle eltérően gondolkodóknak.

A büdös pénzt és az azt kezelő figurákat messziről azonosíthatóvá teszi. Görényszag öntötte el a világot, jöttek a polgárjogi feketéket felhasználók az Egyesült Államokban, álpolgárjogi kínai lázadók Hongkongban, ördögien megvezetett ukránok a Majdanon.

Minket, magyarokat azonban mindezeknél sokkal jobban érint földrészünk és annak szabadnak gondolt politikai szövetségi rendszerének módszeres szétverése. A nemzetállamok összeroppantásának és egymásnak ugrasztásának kísérlete. A több száz éves munkával felépített alkotmányos rendszerek szétzilálása.

A rendet, biztonságot és jólétet megteremtő államok helyett a tőzsdegörény ránk szabadította a civil szervezeteknek elnevezett martalóc osztagait. Az anyagi jólétbe belehülyült nyugat-európaiak többsége mérhetetlen butasággal szajkózza balliberális vezetőik téveszméit.

Több millió tudatlan migránssal parádéznak, aztán, amikor hamar kiderül, hogy a kontinensünket lerohanó, főként muszlim bevándorlók cseppet sem hajlandók a befogadóországok törvényeit elfogadni, párhuzamos társadalmak jönnek létre, a nagyfene liberális demokráciákban bőrszín alapján szerveződnek össze a népek, a frissen jött, ki tudja, kik nőket erőszakolnak, lopnak, gyilkolnak, és módszeresen akarják átformálni saját szokásaiknak megfelelővé vendéglátóikat, már késő.

Európa kivégzésében tehát a legfontosabb szerep az úgynevezett civil szervezeteké. A Brüsszelben egységbe forrt szabad köztársaságok és királyságok egyre tehetetlenebbek. Az Európai Uniónak és intézményeinek mára alig maradt a tekintélyéből valami.

A tőzsdegörény a maga mérhetetlenül sok pénzével bebüdösítette az Európai Parlament nagy részét. A nyílt társadalom ideológusai beküldték oda szóvivőiket, akik a legaljasabb módszerekkel élve igyekeznek lehetetlenné tenni azokat a nemzeteket, amelyek nem akarják ezt a társadalmi berendezkedési formát. Soros balliberálisai folyamatosan támadnak minket. Hazug vádakkal, zsarolástól sem visszariadva, egyoldalú és elfogult forrásokra hivatkozva gyalázkodnak. A nemek egyenjogúságának nevében tolták előre ezekben az ügyekben a nőket. Ez, mondjuk, elég érdekes azokban az időkben, amelyekben a genderideológia mentén éppen a biológiai nemek eltörlésén fáradoznak.

Itt vannak tehát ezek a brüsszeli fúriák, a bosszúállás álistennői, akik az alvilágból azért jönnek fel, hogy üldözzék és megbüntessék az embereket. Természetesen nem Euripidész-féle alakokról, a haragtartó Alektóról, a bosszúálló Tisziphonéról és a féltékeny Megaira utódairól van szó. Helyettük lép fel a maga megvásárolt gyűlöletével Věra Jourová, a Marx-imádó Katarina Barley és régi ismerősünk, Judith Sargentini. Mellettük a magyar balliberális fúriazenekar: Cseh Katalin, Donáth Anna és Dobrev Klára. Mindannyian a hazai fúriák, Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea és Karácsony Gergely – aki zöld és valójában nem tudni, fiú-e vagy lány, mindenesetre korszerű, genderes – belgiumi visszhangjai.   

Nekünk itt, Közép-Európában mindez jól ismert folyamat. A kommunizmus évtizedeiben már megtapasztalhattuk, milyen is az, amikor egy végtelenül erőszakos és pimasz kisebbség kényszeríti rá közösség- és nemzetromboló világnézetét a többségre.

Most sem kérünk ebből.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Rab Irén

Rab Irén

Beteg demokrácia

ĀEgy percig se gondoljuk, hogy Věra Jourová minket pécézett ki, és csak Magyarországban és lengyel barátainkban látja az európai értékek megsértőit

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom