Dippold Pál

Vélemény és vita

Gyurcsány, a kígyókirály

Nem nyugszik a szemkilövető kígyóember. A keresztény jelképrendszerben egyértelműen a gonosz, a sátán szimbóluma a csúszómászó

álláspont

A bukott miniszterelnök újra hatalmasat szellentett a nulláslisztbe, gyilkos indulattal telített fogalmazást tett közzé a legnagyobb közösségi portálnak nevezett online fecsegő felületen.

A szemkilövető, teremtő munkára alkalmatlan lévén, azt teszi, amit egész eddigi életében művelt: pusztít. Valami őrületes indulattal rombolja azokat az értékeket, amelyek az embert emberré, a nemzetet meg nemzetté nemesítik. Gyurcsány maga a gyűlölet. Ahogy mondta, kígyók kígyóznak, ő az a kígyó, akit a balliberális eszmekígyók körbefonnak, és ettől úgy gondolhatja, hogy ő a kígyók ura.

A jeles színházi rendező a Színház és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnöke lett. Ez a tény a szemkilövető kígyókirályt megdöbbentő kirohanásra késztette: „Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot.”

Ezt írja a magyar baloldal vezére. Nincs mit csodálkozni. Mit várhatunk attól, aki büszkén hivalkodott azzal, hogy kormánya hazudott reggel, éjjel (sic) meg este, aki honfitársai millióit kergette a devizahitelek csapdájába, aki szinte végzetesen eladósította az országot, és aki gátlástalanul verette szét 2006-ban pribékjeivel az 1956-os forradalomra emlékezőket. A magát kommunistából liberálissá átfestő, közben amúgy a fajtájára jellemző módon milliárdokat összeügyeskedő hatalommániás figura sem tehet mást, mint ami a lényege. Gyűlöl.

Lenézi, és szó szerint kiirtaná azokat, akik nem azt gondolják a világról, amit az ő hagymázas víziói jelentenek. A sátánfattyú rombol és pusztít. Mi az, hogy földönfutóvá akar tenni bárkit is? Ez lenne az általa és az öregecskedő felesége által szajkózott jogállamiság? Ez a gondolkodásmód teremti meg az európai egyesült államokat? Ez a pökhendi fenyegetőzés hozza el a szabad világot? A korábban a Szovjetunió, most meg a Brüsszel csöcsén csüngő véleményvezérek falkája, a fősodratú, egyedül igaznak kikiáltott ultraliberális eszmék hívei fognak itt új Recskeket és Gulágokat felépíteni?

A bolsevikből liberálnácivá váltó gátlástalan gazember magyarok millióit fenyegette meg. Mindenkit, aki nem azt gondolja a világról, amit ők. A baloldali megmondók.

Két gyilkos járvány pusztít napjainkban, egy biológiai és egy szellemi. A koronavírus és a liberalizmus. Mindkét kórforma legveszélyesebb előidézői a szuperterjesztők. Na, ilyen pofa ez a Gyurcsány.

Elfuserált kiáltványa szerint mindenki, aki együttműködik Orbán Viktorral, Magyarország négyszer törvényesen megválasztott miniszterelnökével és az általa kiépített, korábban soha nem látott eredményekhez vezető államirányító szerkezettel, az földönfutó lesz, zárójelbe teszi.

Mi is történhet a szemkilövető kígyóember átkozó­dása után?

Ugye, mindenki látja, amint liberális honfitársaink nagy sorokban állnak a bankok előtt, visszafizetni akarván a devizakölcsön-kiváltás, a sokféle családtámogatás, az adókedvezmények és a rezsicsökkentés ezermilliárdjait, nehogy Gyurcsány kollaboránsnak minősítse őket.

Célszerűbb azonban kimondani azt, hogy ez a Gyurcsány Ferenc nevű hülye a mai Magyarország legnagyobb szégyene.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Lóránt Károly

Lóránt Károly

A szén-dioxid-csata

ĀAz IPCC-jelentésekben megfogalmazott cél, hogy 2050-re a világ szén-dioxid-kibocsátása zéróra csökkenjen, az Európai Unió kötelezően végrehajtandó programjává vált. Ez a cél azonban fizikailag megvalósíthatatlan

Bencze Izabella

Bencze Izabella

Rákosi-klónok

ĀCsak azt nem értem, ilyen fenyegetés után mit csinálnak az állítólagos jogvédők, ideértve az Orbán börtönéről sivalkodó Szél Bernadettet, az összes libsi nem kormányzati szervezetet, Věra Jourovát, a holland miniszterelnököt és társaikat?