Galsai Dániel

Vélemény és vita

Tangába, magyar!

Fricska. Több mint elgondolkodtató fotómontázs és szöveg az interneten. „Ha a járványügyi védekezés miatt nem lehet tömegrendezvény augusztus 20-án, akkor ne legyen 22-én sem!”

Mert mi lesz ezen a napon? Hát a Pride, a liberálisok imádott melegfesztiválja, ahol hosszú évek tapasztalata szerint különböző sajátos szexuális szokásokat követő nő, férfi (és megannyi gender) bőrtangában és egyéb lenge ruházatban egymáshoz dörgölőzve éli meg a szabadságot. Ami a történetben érdekes, hogy a főpolgármester megünnepelte a Szent István-napi rendezvények és a tűzijáték törlését, a tanga viszont marad. Nem számít se pénz, se vírusveszély, Karácsony hallgat, mint hal a szatyorban, a Pride vezetői azt mondják, ők nem illetékesek a legyen, ne legyen-ben. Jelen állás szerint a teljesen kontraproduktív cirkuszt megtartják, talán felszólal Karácsony mellett Alföldi Róbert is, aki szokás szerint nagyon el lesz nyomva. Még az is lehet, hogy a férfiak tüllszoknyája mellé egy egészségügyi maszkot is finanszíroz a főváros.

Kapcsolódó írásaink

Deme Dániel

Deme Dániel

Milyen egy zöld hadsereg?

ĀSajnos a mai európai politikai étoszt teljes mértékben uralja az a felfogás, hogy kultúránkat és elődeinktől átvett értékeinket megsemmisítő kritikának kell kitenni

Domonkos László

Domonkos László

Az ágfalvi temető titka

ĀA temetők is rejtenek véletleneket. Miként a halottak alighanem a legbeszédesebb élők a magyarok országában

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom