Csizmadia László

Vélemény és vita

A kísértet

A hazai politikai életben újra aktivizálódott a kommunizmus és a szélsőséges liberalizmus kísértete

Gyurcsány Ferencet – politikai és miniszterelnöki szerepvállalását, mindkét minőségében – a magyarok nagy többsége halottnak tekinti. Ő azonban párjának bevonásával feltámadást vizionál. Ezt a „műfajt” nem ilyen kaliberű embereknek adta meg Istenünk. Szellemként idézi kommunista elődjeit, ehhez hozzáteszi a Soros-féle liberálkapitalizmus gyarmatosító elképzelését, a nyílt társadalom szükségességét. Vágyaként megjelenteti Európa nemzeteinek megszüntetését. Föderalista szemléletű harcostársaival a globalizáció híveként számít a nemzetek Júdásainak járó haszonra. A kísértet azonban nem támadhat fel. Ez a szerep Jézusnak jutott, és a bűneikért vezeklő emberek várhatják az örök életet és a feltámadást.

A DK-s vezér kifosztotta a magyar embereket, és folyamatos kapcsolattartással, bűnszövetségben hasonszőrű politikustársaival szövetkezik Európa többi nemzetének lerombolására. Pártjába szippantja a magyarországi ellenzéki töredékpártokat, számukra menetgyakorlatokat tart. A kísértet nemcsak a rablóprivatizáció hozadékát élvezi, hanem az EU pénzügyi támogatását is (lásd az Altus Zrt. megbízásait), így aztán van miből megvenni a töredékpártok vezetőit, akik elhagyott ideológiájukkal félrevezették a saját támogatóikat.

A kísértet nem nyugszik, úton-útfélen támadja a legitim kormányzást, áldemokratikus szólamokkal, uszításokkal nyíltan puccsot szervez. A világot sújtó koronavírus-járványt is igyekszik a kormány nyakába akasztani. Ezzel szemben kormányunk kilencezermilliárdos pénzügyi támogatással törekszik elejét venni a Magyarországot is sújtó járványnak. Ezt ma már a világ e körben jegyzett intézményei példamutatónak tartják. Nem mondható el ez a Karácsony Gergely által vezetett Fővárosi Önkormányzat felelőtlen magatartásáról, például a Pesti úti idősek otthonát sújtó vírusfertőzések kapcsán. Ez annak ellenére is bekövetkezett, hogy Soros György jelentős pénzügyi támogatást utalt át a fővárosnak. Az ellenzéki tábor lovasságát azok az NGO-k alakítják, amelyek az abrakot szintén a nevezett pénzügyi spekulánstól vételezik. A kísértet felesége Dobrev Klára. Előzőek alapján nem véletlen, hogy Gyurcsánynét EU-képviselőként a szocliberális gárda szélsőségesei óriási ovációval fogadták. A család maffiaszerű módszerekkel beférkőzött az európai és a magyar parlamentbe.

Miért vált mindez lehetségessé? Talán azért, mert a háromszori kétharmados Fidesz–KDNP-győzelem a lakosság életszínvonalában látványos emelkedést okozott, és a gazdasági mutatók sikerét eredményezte, mindez pedig elkényelmesítette a szavazókat. A kísértet múltbeli bűneire a fiatalok már nem emlékezhetnek, így aztán a regnálása alatt demokráciát tipró, jogállamiságot semmibe vevő, gazdaságot lenullázó szellem arcátlanul folytathatja hazugságaira épülő butítását. Szemtelen arroganciájával az ellenzék padsoraiból oktatja a kormányt. Úgy tesz, mintha már ismét kormányfő lenne. A parlamentbe történő felszólalásakor, az általa elképzelt háromezermilliárd forintból és hitelek felvételének előirányzásával mondogatja, hogy mit kéne Orbán Viktornak tenni. Rafinált ez az előadott portéka, mert ha a miniszterelnök követné a tanácsait, akkor a 2010-re kifosztott ország lenne a következmény.

Isten mentse meg Magyarországot beteges elképzeléseinek változataitól. Célja a parlamentben pozőr dülöngéléssel a magamutogatás. Tekintsük soha el nem évülő „sikerének” tanítványát, Gréczy Zsoltot, bukott szóvivőjét, aki a magamutogatást kiválóan eltanulta a főnökétől. Magyarország polgárai ma már jól tudják, hogy brüsszeli segítséggel sem lehet Gyurcsányt feltámasztani. Ha ilyen katasztrófa megtörténhetne, visszatérne a 2006-ban látott politikai és rendőri terror, az 1956 utáni ÁVH-s, pufajkás „demokrácia”.

Az EU válságát letűnt oligarchák, pénzmágnások hátterével, a politikai globalizáció eszközeivel, a föderatív szuperállam létrehozásával, a Gy. F.-hez hasonló kísértetek seregével sem lehet megoldani. Nap mint nap látjuk az olyan irányú erőlködést, amit például Gyurcsány Ferenc és Donald Tusk tesz annak érdekében, hogy a Szovjetunió általuk nagyszerűnek tartott formuláját kövessék az uniós országok. Az EU szervezetébe beépített, hozzájuk hasonló figurák, a pénzért kötődő Soros-talpnyalók közös kísértetjárását meg kell akadályozni. A Tavaresek és Sargentinik utódjai jó pénzért mindig kaphatók lesznek a V4-ek szőnyeg szélére állításához. A vörösből zölddé vált, ultraliberális kettős mércét használó lakájok nagy erőkkel próbálgatják a kelet-európai országok szakítószilárdságát. Csakhogy ezek az országok, kiegészülve a Nyugat-Balkán és Olaszország polgáraival, átlátnak a szitán.

A koronavírus-fertőzés felszámolása után az illegális migránsáramlás megszüntetését várja Európa lakossága. A kontinens polgárai egyre hangosabban követelik az unió intézményeinek megújítását és ébredését. Az EU szerkezetének átalakítása, a döntéshozatal idejének rövidítése, a szakmaiság primátusa elkerülhetetlen. Az uniós csúcs­szervezetekből a pártpolitikai rivalizálás kiűzendő. Az újkori gyarmatosítás eszmeiségét, a föderális szuperállamot Európa nemzetei soha nem fogják elfogadni. A brüsszeli intézményrendszer újjáépítését, renoválását a polgárok akaratától nem lehet függetlenné tenni. Az európai zsidó-keresztény civilizációban kialakult szolidaritást gyakorolnunk kell úgy, hogy a Közel-Kelet és Afrika népei szülőföldjükön érezhessék karitatív támogatásunkat. Vallá­saik tisztelete részünkről az életkörülményeik javításával is igazolható. Országaikban a velük közösen létrehozott beruházások, üzemek, gyárak működtetése visszafoghatja a szülőföldjeikről induló menekülési ámokfutást. Ma már tudjuk, hogy az illegális migránsinvázió legalább annyira veszélyes, mint a koronavírus. A nemzeteknek közösen kell ten­niük Európáért. Új vágányra kell helyezni a világ sorsát. Ehhez nem kevesebbet kell tenni, mint a magát felsőbbrendűnek képzelő ultraliberális elitet és a Gyurcsány-féle kísérteteket a politikai életből eltávolítani.

(A szerző a CÖKA kuratóriumának elnöke)

Kapcsolódó írásaink

Bencze Izabella

Bencze Izabella

Időseink

ĀVigyázzunk időseinkre, s amíg tehetjük, hallgassuk meg a történeteiket! És tanuljunk belőlük

Kő András

Kő András

Szállóigék

ĀA szállóigék a nyelv kincsei, egy nemzet észjárásának, erkölcsének, érzelmi világának, ízlésének kifejezései. Légy üdvözölve napjaink legújabb szállóigéje: „Maradj otthon!”