Dippold Pál

Vélemény és vita

Karakter

Az új év első napjaiban a magyar ellenzék Brüsszelbe kiküldött hivatásos hazaárulói ugyanott folytatják tevékenységüket, ahol a rövid téli szünet előtt abbahagyták

álláspont

Áskálódnak Magyarország ellen, mocskolják szülőhazájukat, és a valóban országépítő, 2010 óta sikert sikerre halmozó Fidesz–KDNP-kormány, annak is a vezetője, Orbán Viktor elleni gyűlöletük már szinte leírhatatlan méretűvé látszik válni.

A szemkilövető Gyurcsány felesége, Dobrev Klára például az újév első legfontosabb mutatványának tartotta tudósítani internetes követőit, hogy fő célja változatlanul az európai egyesült államok megteremtése. Ez pedig egyet jelent a szuverén nemzetállamok megszűntével, függetlenségük feladásával és beolvadásukkal abba a Dobrev-félék által elképzelt, szivárványszínűnek gondolt, ám valójában egyszínűvé összegyúrt piszkos­szürke masszába, amit az általuk áhított mulkitulturális Európa jelent.

Az az Európa, amelyik befogad mindenkit, aki nem olyan, mint az európaiak. Vagyis nem keresztény, lehetőleg nem fehér bőrszínű – ennek felemlítése a Dobrev-félék szerint már önmagában rasszizmus –, és úgynevezett szabadságát a legtöbbször a gátlástalan rombolás jellemzi. Aki mást mond ebben az ügyben, az kirekesztő, populista, sőt náci. Illetve az ő végtelenül ostoba szóhasználatuk szerint fasiszta.

Az új év első napjainak eseményei cseppet sem zavarják a magyar ellenzék Brüsszelbe kiköltözött antifasisztáit. Történhet akárhány gyilkos késelés Nyugat-Európában, Németországot újra és újra megalázhatják a többnyire migráns háttérűnek nevezett bűnözők a petárdázásaikkal, gyújtogatásokkal, békés civilek és rendőrök megtámadásával. Nem érdekes. Éljen a multikulturalizmus. A haladó eszmék híveinek nem számít az a rengeteg nyilvánosságra kerülő és a még több titokban maradó erőszak, amivel nyitottá akarják kísérletezni Európát.

Sokáig kísért majd az a kép, ami minden szónál pontosabban megmutatja, mit is jelenthet az európai egyesült államok: egy német motoros rendőrt felbuktatnak a kedves idegen fiatalemberek, majd miután a rendőr a földre kerül, tucatjával zúdulnak rá, ütik, verik, rúgják, egészen addig, amíg toleranciára nevelt rendőrtársai észbe kapnak, és közéjük lőnek.

Mindaz, amivel a szélsőliberális magyar ellenzék az európai parlamenti választások előtt kampányolt, például európai minimálnyugdíj és minimálbér, úgy ahogy van, hazugság. Pontosabban úgy, ahogy nincsenek egyetlen európai fórumon sem jelen ezek a tételek, rájuk hivatkozni ócska hazugság. Mint ahogyan az úgynevezett jogállamiságunkat firtató európai parlamenti mutatványok is csupán aljas érdekekre épített színjátékok. Miért sikoltozza vajon bele a brüsszeli ködbe Donáth Anna és Cseh Katalin a Magyarországot sértő és megalázni akaró vádjait? Talán csak nem azért, mert a szintén európai egyesült államokat kialakítani szándékozó Soros lekötelezettjei? Az egykori zsidólistázó jobbikos okostojást most ne is idézzük EP-parlamenti képviselői minőségében, éppen úgy, mint szocialista társát, a brüsszeli katyvaszban újra helyét megtaláló Ujhelyit. A brüsszeli liberális amazonok lényegében mindent elvégeznek helyettük. Első osztályú hazaárulók.

Itthonra azért megmaradt Donáth Anna papája, a természetesen szintén baloldali Donáth László lelkész. Őt könnyű testi sértés és szeméremsértés gyanúja miatt hallgatta ki a rendőrség. Donáth férfiatlanul védekezik, politikai karaktergyilkosságot emleget. Egyet felejt el, erről csak akkor lehet szó, ha a vélt áldozatnak van karaktere, azaz jelleme. A tapizó Donáthnak meg nincs.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Az ellenzéki összecsapás éve jön

ĀA tavalyi esztendő végére eljutottunk oda, hogy minden ellenzéki párt azt állítja magáról, hogy ő lenne a legerősebb alternatíva, a leendő összefogás és a megálmodott kormányváltás motorja

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Árulkodó csend

ĀAzt viszont már elértük, hogy Angela Merkel és Macron nem szelfizik a „menekültekkel”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom