Dippold Pál

Vélemény és vita

Ördögfattyak

Nem vagyunk betegek, nincsen üldözési mániánk. Tény azonban, hogy a Magyarországot ezer év óta megtartó keresztény hitet egyre erősebb támadások érik

álláspont

Nem csupán távoli vidékeken, nem is a földrészünket elárasztó moszlimok, hanem az Európát immár kétszáz év óta módszeresen romboló, melldöngetve felvilágosultságukat a világba kiabáló európai embertársaink által. Az európai egyesült államok hagymázas álomképét kergető álszéplelkek, a militáns, liberális istentagadók, az egyenlősdit játszó ördögfattyak által. Meg a boszorkányos gonoszságú hazai hazaáruló nőink, ezek a gyilkos vágyaktól vezérelt, gyűlölettel átitatott ellenzékiek közreműködésével ott, Brüsszelben.

Ma még ritka, hogy bárkit közülünk kereszténysége miatt megöljenek, bár az idős francia pap, akinek mise közben elvágták a torkát vagy mindazok a százak, akik az utóbbi néhány évben pusztultak el Európában terrortámadások következtében, robbantásban, autókerekek alatt, késsel összevagdaltan erős aggodalomra adnak okot.

A politikai korrektség szivárványszínű zászlaja alatt egyre több európait bélyegeznek meg tehát kereszténysége miatt. Sokakat, tízmilliókat, százmilliókat akarnak kirekeszteni Európából. A szabadság, testvériség, egyenlőség hazug világából. Amit amúgy nem is bánnánk, hiszen kinek jó az a degenerált, romlott és beteges társadalmi berendezkedés, amit a mai idióta elit jónak tart? Nekünk, magyaroknak nem kell. Ezért jön a bosszú. A szutykos hazugságáradat, amit aztán utólag, belátván és megtapasztalván a mi igazunkat, idétlenül megpróbálnak visszaszívni. Elég hányigerkeltő, ám újra és újra visszatérő eleme az úgynevezett európai politikának ez a szennyvisszahörbölés.

Az alapképlet egyszerű: egy kérdésre kell válaszolnunk, élni akarunk, vagy meghalni. Az élet vagy a halál kultúráját választjuk. Európa józanabb és egészségesebb népeinek ez nem kérdés. Magyarországnak végképp nem az. Élni akarunk, biztonságban, békében gyarapodva, a Teremtő akaratának megfelelve ép családokban, ahol a nő anya, a férfi apa, a gyerekek meg gyerekek, akik, ha jól neveljük őket, folytatnak minket. Így lesz egyre teljesebb, egészségesebb és gazdagabb az a hely a világban, amit szülőhazának nevezünk. Így nem szakadhat meg az a gyönyörű emberlánc, amit magyar népnek hívunk. Így, és kizárólag így maradhatunk meg csak a halálkultusz szorításában.

A szexualitás nagy mezején van a frontvonal, ahol a bibliai tanítás követői és az ateisták legerősebben ütköznek. Több országban nyíltan tanítják a homoszexualitást mint azonos értékű, normális családmodellt, és ellenőrzik, nehogy akár a tanár, akár a szülő lelkiismereti okokból mást közvetítsen a gyereknek. A fejlettnek mondott nyugaton a gyerekeket már bölcsődés koruktól arra nevelik, hogy a testük kizárólag az élvezetek keresésére való. Erőteljesen segítik a pornográfia fogyasztását, genderliberáliséknál nincs férfi és nő – akinek pedig más a véleménye, annak az ellenállását gyűlöletbeszéddé nyilvánítják. Idézzük fentebbről a gondolatot, Szent II. János Pál pápa figyelmeztetett: a halál kultúrája épül.

A nyugati hatalmaknak komoly gazdasági eszközarzenál áll rendelkezésére az ideológiai nyomásgyakorlásra. Egy példa: a fejlődő országoknak nyújtott segélyt az abortusz liberalizálásához és a fogamzásgátlás terjesztéséhez kötötték. Az unióban a demokrácia, a tolerancia és a szólásszabadság nevében épül a kereszténység elleni diktatúra. Így tehát nincs mit azon csodálkozni, hogy az uniós alkotmányból kihagyták az európai kultúra zsidó-keresztény gyökereire hivatkozást. Ráfizetnek.

Kapcsolódó írásaink

Kelemen András

Kelemen András

Európai csúszda

ĀIndikátorként szolgálhat számunkra az, hogy Georg Paul Hefty Több vagy kevesebb Európa a választások után című cikkében azt engedi sejtetni, hogy Magyarország jelenlegi vezetésének nem volna ellenére a kiválás az Európai Unióból

László Tamás

László Tamás

Nincsen „csodafegyver”

ĀMár maga a háborús hasonlat is sántít, hiszen amiről szólunk, az a hétköznapok – bár olykor húsba vágó – történései, az egyén számára megoldhatatlan problémái és az azokra adott politikai kormányzati válaszok

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom