Sport

Debrecenben kezd a bajnok Ferencváros

A magyar szövetség székházában csütörtökön készült el a 2024/25-ös szezon menetrendje

A Debrecen otthonában lép pályára a címvédő Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Liga következő idényének első fordulójában.

Debrecenben kezd a bajnok Ferencváros
Az első derbire csak a negyedik fordulóig kell várni, ekkor az FTC fogadja az Újpestet, míg a bajnokság első örökrangadóját, az MTK-Ferencváros összecsapást a hetedik fordulóban láthatják a nézők
Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

A magyar szövetség (MLSZ) székházában csütörtökön készült el a 2024/25-ös szezon menetrendje.

Az MLSZ honlapja szerint a lebonyolítás rendje nem változott: a 33 forduló során minden párharcból három lesz. Az idény végén a 11. és a 12. helyezett esik ki az élvonalból.

Az első fordulóra július 26-28-án kerül sor. A legutóbb második helyezett és kupagyőztes Paksi FC a Diósgyőr vendége lesz. A két feljutó, a Nyíregyháza és az ETO FC Győr egymás ellen mutatkozik be az első körben.

Az idei év utolsó fordulóját (17.) december 13-15-én játsszák. A 18. fordulót január 31. és február 2. között rendezik, a bajnokság pedig május 24-25-én zárul.

Az első derbire csak a negyedik fordulóig kell várni, ekkor az FTC fogadja az Újpestet, míg a bajnokság első örökrangadóját, az MTK–Ferencváros összecsapást a hetedik fordulóban láthatják a nézők.

A mérkőzések pontos kezdési időpontjait a jogtulajdonos televíziós társasággal, a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok mérkőzéseinek kezdése ismeretében, az MTVA-val folytatott egyeztetést követően hozza nyilvánosságra az MLSZ.

OTP Bank Liga, 1. forduló (július 26-28):
-----------------------------------------
Debreceni VSC–Ferencváros
Diósgyőri VTK–Paksi FC
Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr
Újpest FC–Puskás Akadémia FC
Kecskeméti TE–Fehérvár FC
Zalaegerszeg–MTK Budapest

Kapcsolódó írásaink