Sport

Egy lépésre egy újabb nagy sikertől a magyar ökölvívó

Virbán Gábor egyre magasabb szintre jut

Már a Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen is sokan felkapták a fejüket Virbán Gábor teljesítményére. A Budapesti Honvéd Sportegyesület ökölvívója azóta is egyre jobb formában van.

Egy lépésre egy újabb nagy sikertől a magyar ökölvívó
Virbán Gábor
Fotó: Facebook/Budapesti Honvéd Sportegyesület

„Hosszú táborozás után alig vártam hogy elkezdődjön a Európa- bajnokság, erre készültem tavaly óta. Első meccsen kezdtem egy fehérorosz sráccal, kiélezett és harcos menetek után sikerült győznöm. Következő ellenfelem egy örmény bunyós lesz, ahol már az érem a tét. Nagyon várom és mindent megteszek azért hogy ismét győztesen hagyjam el a szorítót” – nyilatkozta lapunk megkeresésére Virbán Gábor a Budapesti Honvéd ökölvívója.

Virbán Gábor lenyűgöző teljesítményt nyújtott az elmúlt másfél évben, minden nemzetközi eseményen kiemelkedőt mutatott be. Az országos bajnokságon magabiztos győzelmet aratott, a nemzetközi Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyt megnyerte és a többi nemzetközi versenyeken is egyre magabiztosabb teljesítmény nyújtott. Ezúttal is kiemelkedő formában kellett helytállnia, hiszen a fehérorosz Szalockih az elmúlt három évben számos ellenfelének okozott fejfájást. Virbán Gábor taktikai bravúrral diadalmaskodott a rendkívül szoros mérkőzésen, így már csak egy lépésre van a biztos éremtől.

Virbán Gábor legközelebb szerdán lép szorítóba, amikor már az érem a tét a belgrádi Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó írásaink