Sport

Üzent a kórházból a AS Roma labdarúgója

A második félidő közepén félbeszakadt az Udinese–AS Roma találkozó az olasz labdarúgó-élvonal 32. fordulójában, miután a vendégek játékosa, Evan Ndicka összeesett a pályán.

Üzent a kórházból a AS Roma labdarúgója
Evan Ndicka láthatólag jobban van
Fotó: X/AS Roma

A vasárnapi találkozó 71. percében Evan Ndicka lett rosszul, csapattársai pedig látva őt, azonnal hívták az orvosokat, akik ellátták a futballistát. Az elefántcsontparti származású futballista magánál volt, amikor hordágyon levitték a pályáról, és hüvelykujjával mutatta mindenkinek, hogy jól van.
Az incidenst követően Daniele De Rossi, a fővárosiak vezetőedzője követte Ndickát az öltözőfolyosóra, majd miután beszélt vele, visszatért a pályára, és konzultált a játékvezetővel, illetve az Udinese edzőivel. Végül az a döntés született, hogy nem folytatják a találkozót, amely 1–1-re áll.

Később a 24 éves hátvéd a klub honlapján közölte, hogy jobban van, amióta a játékostársai meglátogatták a kórházban, ahol további vizsgálatok céljából megfigyelés alatt maradt.

Ndicka 2023-ban ingyenes átigazolással csatlakozott a Romához az Eintracht Frankfurttól, és 19 alkalommal lépett pályára az olasz klub színeiben.

A félbeszakadt mérkőzés hátralévő részét egy későbbi időpontban játsszák le.

Kapcsolódó írásaink