Sport

Magyar–kínai küzdősportgála szombaton Szigetszentmiklóson

A magyar Perfect Fight Club és a kínai WLF szervezet együttműködésének köszönhetően 2019 után már másodszor kerül sor a két ország harcosai közötti gálára

Szombaton küzdősportgálát rendeznek a szigetszentmiklósi városi sportcsarnokban, amelyen kínai válogatott versenyzők a K1 szabályrendszerben küzdenek meg a legeredményesebb magyar harcosokkal.

Magyar–kínai küzdősportgála szombaton Szigetszentmiklóson
Kiss Balázs (j) és a kínai Csang Cseng Cseng, a Superfight Series Hungary 2024 küzdősportgála résztvevői a mérlegelés után Szigetszentmiklóson 2024. április 5-én. A gálán kínai válogatott versenyzők a K1 szabályrendszerben küzdenek meg a legeredményesebb magyar harcosokkal április 6-án
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az eseményt felvezető pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a magyar Perfect Fight Club és a kínai WLF szervezet együttműködésének köszönhetően 2019 után már másodszor kerül sor a két ország harcosai közötti gálára.

Az eseményen ringbe lép többek között Bereczki Dominik, a Superfight Series K1 Európa-bajnoka, RFA-világbajnok, Tóth Csaba, a Superfight Series muaythai Európa-bajnoka, tízszeres muaythai magyar bajnok, Kiss Balázs Superfight Series K1 nehézsúlyú magyar bajnok, Nardelotti Zoltán IFMA muaythai világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok, valamint Fábián Kristóf világ- és Európa-kupa-győztes, többszörös K1 és muaythai magyar bajnok.

A magyar–kínai összecsapások mellett hazai presztízsküzdelmek is színesítik a programot, amely során súlycsoportjuk legjobb magyar versenyzői küzdenek meg egymással.

Kapcsolódó írásaink