Sport

Szoboszlaiék a tökéletes végjátékért dolgoznak

Régen látott izgalmakra van kilátás az idei bajnokság hajrájában

Régen látott izgalmak a Premier League-hajrájában – írja a mandiner.hu.

Szoboszlaiék a tökéletes végjátékért dolgoznak
Szoboszlaiék a tökéletes végjátékért dolgoznak
Fotó: AFP/Ian Hodgson

Mivel a húsvéti hétvégén a Liverpool győzött hazai pályán a Brighton ellen, és két riválisa döntetlent játszott egymással, így a Vörösök visszaálltak a Premier League élére – írja a mandiner.hu.

Régen látott izgalmakra van kilátás az idei bajnokság hajrájában, hiszen három együttes is reális harcban van a bajnoki címért. Jelenleg a 67 pontos Liverpool vezeti a tabellát, Szoboszlai Dominikékat két pont hátránnyal követi az Arsenal és hárommal a címvédő Manchester City.

Klopp búcsúszezonjában kifejezetten jól szerepel a Liverpool, Szoboszlaiék a Ligakupát már behúzták, 9 fordulóval a zárás előtt vezetik a bajnokságot, az Európa-ligában pedig készülhetnek az olasz Atalanta elleni negyeddöntőre.

A játékosok már télen elkezdtek fogadkozni, hogy búcsúzásképpen minden lehetséges trófeát meg akarnak nyerni a távozó Kloppnak.

Egyedül az FA-kupától való búcsú okozhat keserű szájízt a klubnál, miután épp az ősi rivális, Manchester Uniteddel szemben estek ki egy sokáig emlékezetes, hosszabbításba torkolló mérkőzésen.

A három legjobb között csak árnyalatnyi a különbség és ezzel a Premier League történetének egyik legizgalmasabb bajnoki versenyévé teheti az ideit.

Kapcsolódó írásaink