Sport

Félbe kellett szakítani a mérkőzést, miután az egyik sportoló a nyakára érkezett egy esés után + VIDEÓ

A két pankrátor egymásra esett a baleset során, olvasható a borsonline.hu-n.

Félbe kellett szakítani a mérkőzést, miután az egyik sportoló a nyakára érkezett egy esés után + VIDEÓ
Austin Theory pankrátor
Fotó: AFP/Getty Images/Getty Images North America/Ronald Martinez

Fájdalmas esés történt a világ leghíresebb pankrátor szövetsége, a WWE ringjében péntek este. Két harcos, Austin Theory és Carmelo Hayes ugyanis egy szerencsétlen mutatvány során megcsúszott az egyik a ring kötelén, és egymásra esett. A zuhanás közben ráadásul Theory a nyakára érkezett a földre, és megsérült. A nézők lélegzetvisszafojtva figyelték az eseményeket, a bíró azonnal leállította a mérkőzést, és jelzett az egészségügyi dolgozóknak.

A megrázó képsorok a nebraskai Pinnacle Bay Arénában történtek. Az életveszélyes esés ráadásul telt ház szeme láttára történt. A DailyStar beszámolója szerint a felek a módosított spanyol légynek nevezett fogást akarták bemutatni, azonban rosszul érkeztek a ring talajára. Ezután Theory egy darabig mozdulatlanul feküdt a földön, amíg a bíró megvizsgálta. A WWE azonban most, egy nappal a szörnyű baleset után nyilvános posztot tett közzé a Twitter-oldalán, ahol elárulták, hogy milyen állapotban vannak a fiúk:

„A mérkőzést követően Theory és Carmelo sérüléseit megvizsgálták, mindketten arczúzódást szenvedtek, de mindketten rendben lesznek."

A balesetről készült videót itt tudja megtekinteni, de a videó megnézése gyenge idegzetűek számára nem ajánlott:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink