Sport

Terhes barátnője bántalmazásáért körözik a Super Bowl-győztes játékost

Letartóztatási parancsot adtak ki a Buffalo Bills veterán pass rushere, Von Miller ellen

A WFAA.com arról számolt be, hogy letartóztatási parancsot adtak ki a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Buffalo Bills veterán pass rushere, Von Miller ellen, aki állítólag terhes barátnőjét bántalmazta dallasi otthonukban szerda reggel – írja a sportal.blikk.hu.

Terhes barátnője bántalmazásáért körözik a Super Bowl-győztes játékost
Von Miller
Fotó: ETHAN MILLER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

A Buffalo Bills jelenleg pihenőhetét tölti, és ha igazak a vádak, akkor a 34 éves Von Miller a lehető legrosszabb módját választotta a feszültséglevezetésnek.

Korábban is nyomoztak már vele kapcsolatban kapcsolaton belüli erőszak miatt még 2021-ben, de akkor végül nem emeltek vádat ellene.

Az AFC Eastben szereplő csapat védőjének rendkívül gyenge szezonja van idén a sérüléséből visszatérve, 8 meccsen mindössze 2 szerelést és 8 nyomást sikerült regisztrálnia sack nélkül. A Bills 6-6-os mérleggel csalódást keltő szezont fut, és Miller játéka miatt is aggódhatnak, ugyanis hosszútávú szerződést kötöttek vele és még tavasszal sem lehet spórolással elküldeni.

Most ráadásul azt sem tudni, hogy mi lesz a státusza a további mérkőzésekre ezeknek a híreknek a fényében – elképzelhető, hogy az úgynevezett „commissioner’s exempt listre” kerül, ahol fizetést kap, de nem játszhat, amíg nem rendeződik az ügye így vagy úgy, habár mostanában keveset használta ezt az opciót az NFL komisszárja, Roger Goodell.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink