Sport

Négy szóban összefoglalta Szoboszlai, mi volt a gond a litvánok elleni meccsen

Nem köntörfalazott a magyar válogatott csapatkapitánya

Mint ismert, kedden a litvánokkal csapott össze a magyar válogatott. Megvolt rá az esély, hogy „kiharcolják” azt, amire 37 éve nem volt példa: egyenes ágon kijutni egy világversenyre. Végül azonban egy félidőt a litvánoknak adtunk, így végül csak egy pontot hozott haza a csapat Litvániából – írta a Kemma.hu nyomán a Mandiner.

Négy szóban összefoglalta Szoboszlai, mi volt a gond a litvánok elleni meccsen
Szoboszlai Dominik
Fotó: MH/Purger Tamás

De még nincs minden veszve, hiszen a fiúk november 16-án Bulgáriában a sereghajtók ellen lépnek pályára. Emellett szintén novemberben, három nappal később Montenegróval is játszanak egyet a Puskás Arénában.

A két meccsen kell minimum egy pontot szereznie a válogatottnak, hogy pótselejtezők nélkül meglegyen az Eb – hívta fel a figyelmet a lap.

A Kemma idézte az M4 Sportot is, amely a mérkőzés után megszólaltatta Szoboszlai Dominikot is, aki arra a kérdésre, hogy mi volt az oka annak, hogy nem sikerült kiharcolni az Eb-részvételt, ennyit válaszolt:

„Az első 45 perc.”

A válogatott csapatkapitánya önkritikusan azt hozzátette, „nagyon rég játszottak ilyen rosszul”, nem úgy csinálták, ahogy kellett volna, és bár a második félidőben „megmutatták az igazi énjüket, de ez még nem elég”.

Kapcsolódó írásaink