Sport

Máté Csaba: szeretnénk visszanyerni a szurkolóink bizalmát

Szeretné visszanyerni a szurkolók bizalmát, csapatától pedig alázatot és az ellenfél tiszteletét várja Máté Csaba, a Bajnokok Ligája-selejtezőből meglepetésre búcsúzott Ferencváros labdarúgócsapatának megbízott vezetőedzője.

Máté Csaba: szeretnénk visszanyerni a szurkolóink bizalmát
Máté Csaba: A legfontosabb, hogy az alázat meglegyen a csapatban, valamint a kellő tisztelet az ellenféllel szembe
Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

A zöld-fehér klub honlapján szombaton megjelent interjúban a csütörtökön az orosz Sztanyiszlav Csercseszov helyére kinevezett Máté leszögezte: mindannyiuk számára óriási csalódás volt a feröeri KÍ Klaksvíktól elszenvedett 3-0-s vereség szerda este, és ezt a játékosoknak is fel kell dolgozniuk.

„Nagyon fontos, hogy ezt mentális oldalról jól kezeljük. Sokan vagyunk a keretben, mindenki másként dolgozza fel a nehézségeket, ezt a feszültséget kell ezekben a napokban feloldani” - fogalmazott Máté Csaba, aki a Shamrock Rovers elleni csütörtöki Konferencia-liga-selejtezőről is beszélt.

„A legfontosabb, hogy az alázat meglegyen a csapatban, valamint a kellő tisztelet az ellenféllel szemben. Azt a hatalmas csalódást, amit a szurkolóknak okoztunk, meg kell próbálnunk helyrehozni. Szeretnénk visszanyerni a szurkolóink bizalmát, hiszen szükségünk van a támogatásukra” - hangsúlyozta a Ferencvárost 2012 óta segítő szakember.

Kapcsolódó írásaink