Sport

Marozsán Dzsenifer már el is felejtette a tavalyi műtétjét

Úton a francia kupagyőzelem felé

Háromszor választották a világ legjobb irányítójának Marozsán Dzsenifet, aki 2022 áprilisában a szerbek elleni vb-selejtezőn megsérült, és bár május elején gyorsan megműtötték, a nyári Európa-bajnokságot kénytelen volt kihagyni. No de a Facebook-oldala alapján elmondható, már olyan, mintha mi se történt volna vele. Lövi a gólokat...

Marozsán Dzsenifer már el is felejtette a tavalyi műtétjét
A műtét után hét hónappal már újra bajnokin játszott a Lyon irányítója, Marozsán Dzsenifer (b)
Fotó: Facebook/Marozsán Dzsenifer

Először 2022 novemberében posztolt arról, hogy milyen jó is visszatérni a pályára, és hogy az önbizalma is helyreállt, amit elsősorban a családnak köszönt meg.

Objektum doboz

November 27-én pedig már az első győzelemnek örült, miután visszatért a Lyon csapatába. A közösségi oldalán sokan gratuláltak neki a hírhez.

Marozsán a francia női bajnokság legjobbja volt 2017 és 2019 között, és német válogatottként is kiérdemelte az Év játékosa címet ugyanezekben az években.

A harmincéves játékos pedig immár azon van, hogy a 2023-as esztendő is róla szóljon a női fociban.

Március 4-i, legfrissebb bejegyzésében arról írt, hogy jöhet a következő kanyar, az elődöntő a francia kupáért. Büntetők után ugyanis 3−2-re legyőzték a Reims csapatát. Az első gólt Marozsán Dzsenifer lőtte, majd a büntetőpárbajban is betalált.

Erre pedig már ki emlékszik...

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink