Sport

A Karlsruhe vinné a MOL Fehérvár FC válogatottját

A grúz Budu Zivzivadzéért felkínált összeget a fehérváriak egyelőre keveslik

Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC sportigazgatója a csütörtöki szurkolói ankéton kijelentette, hogy a tavaly ősszel a klubbal és a szurkolókkal szemben tiszteletlen grúz labdarúgónak távoznia kell Székesfehérvárról – írta meg az nso.hu.

A Karlsruhe vinné a MOL Fehérvár FC válogatottját
Budu Zivzivadze (jobbra) már nem fog pályára lépni a Fehérvár első csapatában
Fotó: Szabó Miklós

A német másodosztályú Karlsruhe képviselői a napokban jártak Juhász Rolandnál, és konkrét ajánlatot tettek a 28 éves, 15-szörös grúz válogatottért, ám híreink szerint a fehérváriak keveslik az összeget.

„Valóban jártak a német klub képviselői a MOL Fehérvárnál    – erősítette meg információnkat Lasa Odiladze, a játékos képviselője. – S az is igaz, hogy kevesebbet ígértek, mint korábban a St. Pauli. Mivel már mindenki tudja, hogy Budu Zivzivadzénak mennie kell, illetve hogy a nyáron lejár a szerződése, kevesebbet ajánlanak az érdeklődők, holott mi is tisztában vagyunk azzal, hogy az ígért összegnél jóval többet ér.”

Korábbi, izraeli sajtóhírek szerint a Hapoel Beer-Seva is szerződtetné Zivzivadzét. A Fehérvár vasárnap Kecskeméten kezdi el a tavaszi szezont, ám Zivzivadze továbbra sem tagja az első keretnek, az NB III-as csapattal kell készülnie.