Sport

Hivatalos ajánlatot tett at Al-Naszr Luka Modricért

Két és fél éves szerződésről és több mint 40 millió eurós juttatásról van szó

Amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak, Ronaldo hamarosan egy általa jól ismert csapattársat kaphat – írta meg a liner.hu.

Hivatalos ajánlatot tett at Al-Naszr Luka Modricért
Luka Modric
Fotó: AFP/Jack Guez

Luka Modric szerződéshosszabbítása körül egyre több a kérdőjel, ugyanis még mindig nincs megegyezés a Real Madrid és a horvát középpályás között, miközben a játékos szerződése nyáron lejár, így azt követően ingyen igazolhatóvá válik – írta meg a liner.hu.

Az időhúzás mögött állhat az is, hogy Modric mérlegeli, milyen lehetőségei vannak, az Al-Naszr érdeklődéséről ugyanis már régóta hallani, Cristiano Ronaldo szerződtetése után pedig a célpont is vonzóbbá válhatott számára.

Az Okaz Sports értesülései szerint a szaúdi klub meg is tette az első lépést, ugyanis hivatalos ajánlatot tettek a játékosért, amely egy 2,5 éves szerződést és több mint 40 millió eurós juttatást tartalmaz – írták.

Modric jelenleg 37 éves, ideális esetben még két jó éve simán lehet a labdarúgásban. Hogy ezt a két évet a Real Madridnál, az Al-Naszrnál vagy esetleg egy harmadik csapatnál fogja-e eltölteni, az egyelőre még kérdés, ugyankkor Carlo Ancelotti nagyon kedveli a játékost, így ha csak rajta múlna, a horvát alighanem Madridban maradna – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink