Sport

Magyar–olasz – Egy helyen változtatott Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy helyen változtatott az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre összeállított kezdőcsapatán a pénteken Németországban pályára küldött tizenegyhez képest.

Magyar–olasz – Egy helyen változtatott Rossi
Marco Rossi szövetségi kapitány
Fotó: AFP/Oli Scarff

A hétfőn 20.45-kor kezdődő találkozón a lipcsei összecsapáson kezdőként pályára lépő Gazdag Dániel helyére Nego Loic, a MOL Fehérvár FC futballistája került be. Ott van a kezdőben a csapatkapitány, a Lipcsében fantasztikus győztes gólt szerző Szalai Ádám, aki utolsó válogatottbeli fellépésére, összességében pedig a 86.-ra készül, amellyel Puskás Ferencet megelőzve, Grosics Gyulát utolérve a hetedik lesz az örökrangsorban.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:
Gulácsi Péter – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Fiola Attila, Nagy Ádám, Schäfer András, Kerkez Milos – Szoboszlai Dominik, Nego Loic – Szalai Ádám

Amennyiben a magyar válogatott nem kap ki a telt házas Puskás Arénában az Európa-bajnok olaszoktól, akkor megnyeri csoportját, és bejut a sorozat jövő évi négyes döntőjébe.

 

Kapcsolódó írásaink

Rossi: Mindenki kiváló állapotban van

ĀA magyar fociválogatott tagjai hétfőn már Cesenában edzettek, a szövetségi kapitány bizakodva várja a keddi meccset, amelyen hazája legjobbjai ellen vezetheti a mieinket