Sport

Szoboszlai Dominik hétfőn is adna egy gólpasszt

„A legnagyobb alázattal kell kifutnunk a pályára” – mondta Marco Rossi

Marco Rossi és Szoboszlai Dominik képviselte a magyar válogatottat az olaszok elleni mérkőzés előtti utolsó sajtótájékoztatón. A csapat holnap 20.45-től játssza utolsó mérkőzését a Nemzetek Ligája 2022-es kiírásának csoportszakaszában. A tét a négyes döntőbe jutás, ehhez legalább egy pontot kell szerezni.

Szoboszlai Dominik hétfőn is adna egy gólpasszt
Lipcse, 2022. szeptember 23. A győztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek, középen Szalai Ádám, mellette Szoboszlai Dominik (b4) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország–Magyarország-mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arenában. A magyar csapat 1–0-ra nyert
Fotó: MTI//Illyés Tibor

„A holnapi mérkőzés több okból örökké emlékezetes maradhat számomra. Előfordulhat, hogy a Nemzetek Ligája elődöntőjébe jutunk, és a már most is remek hangulat a tetőfokára hág. Emellett egy fontos játékosunk az utolsó meccsét játssza a csapatban. A legnagyobb alázattal kell kifutnunk a pályára. A srácok óriási munkájának köszönhetően tíz pontunk van, de nem válhatunk elbizakodottá, csak egységesen tudunk sikert elérni, tisztelnünk kell a mezt, amit viselünk. Ezúttal is számítunk a szurkolók támogatására!” – mondta Marco Rossi.

„Örülök a németországi gólpassznak, de a legfontosabb, hogy a csapat ismét eredményes tudott lenni. Külön örülök, hogy az első gólpasszomat Szalai Ádámnak adtam, remélem, hétfőn tudok neki adni majd még egyet. Nagyon sokat adhat hozzá a hazai pálya a teljesítményünkhöz, a telt háy hatalmas erőt ad a csapatnak. Nem nyomásként, hanem lehetőségként kell megélnünk, hogy saját szurkolóink előtt, egy ilyen erős csoportból kiharcolhatjuk a továbbjutást. Azon leszünk, hogy ez sikerüljön” – mondta Szoboszlai Dominik.

Kapcsolódó írásaink