Montázs

Kitálalt a NASA az ufókról

Sokkoló adatokat közöltek

A NASA elárulta az igazságot az ufóészlelésekkel kapcsolatban, a Pentagonhoz rengeteg bejelentés érkezik – írta a Promotions.hu.

Kitálalt a NASA az ufókról
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Valószínűleg mindenki elgondolkodott már legalább egyszer azon, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Vannak, akik szerint csupán a fantázia szüleményei, és olyanok is bőven akadnak, akik teljes mértékben hisznek bennük.

Egyértelmű bizonyítékot még nem találtunk rájuk, de a legtöbb szakember egyetért abban, hogy valószínűleg van élet a Földön kívül is, csak nagyon-nagyon messze – persze ettől függetlenül akadnak egészen meredek elméletek is a témában.

Egyre több a megmagyarázhatatlan ufóészlelés a bolygónkon, és ugyan maga az ufó szó azonosítatlan repülő tárgyat jelöl, sokan mégis az űrlényekkel azonosítják őket. A Pentagon rengeteg bejelentést kap ilyen észlelésekről, a NASA is aktívan foglalkozik ezzel, most pedig egy eseményen olyan dolgot mondtak az űrügynökség képviselői, ami sokkoló volt mindenki számára.

Kiderült, hogy az utóbbi 27 évben világszerte nagyjából 800 ufó-észlelés történt, ami azt jelenti, hogy évente körülbelül 30 alkalommal értesítették a hatóságokat, hogy valami furcsa dolgot látnak az égen – akár civilek, akár katonák.

A NASA szakembere külön kiemelte, hogy sokra még mindig nem sikerült magyarázatot találniuk, mivel egyes ufók olyan gyorsan mozogtak, és olyan különlegesen manővereztek, hogy olyat a légierőnél sem láttak még a pilóták – ez pedig egyszerre hátborzongató és végtelenül izgalmas.

Azért lehet több mostanában az ufóészlelés, mert már szinte mindenkinek ott van a mobiltelefon a kezében, így másodpercek alatt fel tudja venni, ha valami érdekes fényjelenséget lát az égen.

Sokszor egyszerű ezekre a magyarázat, de úgy tűnik, hogy vannak esetek, amik előtt még a NASA, illetve a Pentagon is értetlenül áll – vagyis egyelőre mindenki eldöntheti magának, hogy valóban földönkívüliekről van szó, vagy esetleg csupán egy eddig ismeretlen, titkos katonai fejlesztésről.

Kapcsolódó írásaink