Montázs

Lóerők helyett kecskeerő az M1-esen – VIDEÓ

A kiérkező rendőrök a pihenőhelyre terelték a forgalmat

Az M1-es autópályán egy kecske kószált, amiről azonnal értesítette a diszpécser az útellenőr kollégákat, akik a lehető leggyorsabban elkapták a menekülő négylábút.

Lóerők helyett kecskeerő az M1-esen – VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: MTI

Kecskevadászat az M1-esen címmel tett közzé videót hivatalos Facebook-oldalán a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Megjegyezték, az autópályán szolgálatot teljesítő kollégáik néha egészen hihetetlen dolgokkal találkoznak.

Diszpécser kollégájukhoz érkezett szerdán bejelentés, hogy az M1-es autópályán egy kecske kószál. Kiemelték, azonnal értesítette az útellenőr kollégákat, akik a lehető leggyorsabban elkapták a menekülő négylábút, ami fontos volt, hiszen óránként átlagosan 1500 jármű használja a sztrádát.

A kiérkező rendőrök a pihenőhelyre terelték a forgalmat, a kecskét végül kollegáiknak sikerült elkapniuk hosszú üldözés után, hogy honnan szökött meg az állat, kié lehet, nem tudják – olvasható a posztban.

„Örültünk volna, ha lesz egy mérnökségi kecskénk, de egy helyi gazda jelezte, szívesen befogadja az elkóborolt kecskebakot” – írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink