Kultúra

Eleven Ősz szeptemberben nem csak a Bartók Béla Boulevard-on

Sok más mellett kiállítások, valamint zenei, színházi, gasztronómiai és családi programok is várják a látogatókat az Eleven Ősz rendezvényen, amely a Bartók Béla út mellett a környékbeli utcákban is készül programokkal szeptember 15-én és 16-án Budapesten.

Eleven Ősz szeptemberben nem csak a Bartók Béla Boulevard-on
Eleven Ősz szeptemberben nem csak a Bartók Béla Boulevard-on
Fotó: Facebook

Az idei eseményt a Szent Gellért tértől a Feneketlen-tóig tartó területen rendezik meg – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Az programban szerepelnek workshopok, performanszok, valamint művészeti és helytörténeti séták, a hagyományos 1 művész 1 porta projekt részeként pedig köztereken művészek alkotásaival találkozhatnak a járókelők.

Első alkalommal az Este11 saját színpadot állít fel a Feneketlen-tónál, ahol egyebek mellett gyermekprogramok, akusztikus koncertek várják az érdeklődőket.

A programban részt vesz a Figaro Bűvészbolt, a K.A.S. Galériában családi agyagozó workshopot, a Kornél Kávézóban beszélgetést tartanak. Utcai installáció épül a Bor és Kézműves előtt, az ArtMasters élményfestést tart, a BBB KultPontban gyógynövényekkel lehet megismerkedni.

A Faur Zsófi Galériában Benyovszky-Szűcs Domonkos képzőművész várja a közönséget, a Bartók Béla utca emblematikus kávézóiban zenés irodalmi programok lesznek Verseitek dallama címmel.

Az Ultramarinos Martínez étteremben spanyol gitárzenével készülnek, a Feneketlen-tónál a Wave of Sound, a Team Gusto Cubano salsa-latin showband a Szent Gellért téren lép fel.

A közlemény szerint a fesztivál bepillantást enged a Bartók Béla Boulevard pörgős mindennapjaiba. A rendezvényre megjelenő Eleven Magazin melléklete tartalmazni fogja az Eleven Ősz teljes programját is.

Kapcsolódó írásaink