Kultúra

Megbetegedett Dés László, lemondta nagykoncertjét

Új jegyet nem kell venni, a meglévővel automatikusan be lehet lépni a szeptemberi koncertre

Bár nagyon csalódottak most a rajongók, mindenki egy emberként kezdett el izgulni a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművészért. Kiderült, milyen betegség támadta meg szervezetét – írta meg a ripost.

Megbetegedett Dés László, lemondta nagykoncertjét
Dés László
Fotó: Dés László Facebook-oldala

Dés László igazi legenda. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész megkerülhetetlen alakja a zeneiparnak: nemcsak kiváló előadóművész, de remek zeneszerző is. Tömegek várták már a májusi nagykoncertjét, amelynek Sportaréna adott volna otthont, most azonban szomorú bejelentést tett. A koncert elmarad, ugyanis csúnyán megbetegedett a művész úr.

Rengetegen vettek jegyet Dés László májusi nagykoncertjére, amelynek a Sportaréna adott volna otthont. A csodálatos előadóművészért nagyon sok magyar rajong, éppen emiatt nagy esemény lett volna a koncert. Sajnos azonban rossz hírrel hozakodott elő: súlyos torokgyulladást állapítottak meg nála, amelynek gyógyulási ideje minimum két hónap. Szeptemberre tolták át a koncertet, akik tehát jegyet váltottak, akkor tudnak részt venni a nagy eseményen. Új jegyet tehát nem kell venni, a májusi jeggyel automatikusan be lehet lépni a szeptemberi koncertre.

Objektum doboz

„Kedves közönség – igazán nagyon kedves Dés zenekedvelők! Szomorúan és mégis bizakodva írom e sorokat Önöknek, akik tudom, már nagyon várták a májusi Aréna koncertet, mert szeretik a zenémet, a dalaimat. Szomorúan, mert elmarad a májusi fellépés, és ez senkinek sem jó hír, de ugyanakkor bizakodva és hittel, hiszen már meg van az új időpont, 2023 szeptember 6-án lesz megtartva a koncert, ugyanazzal a szereplő gárdával, de még nagyobb energiákkal és lelkesedéssel. Nem szeretnék csalódást okozni pont azoknak, akik vették a pénzt és fáradságot, hogy láthassák hallhassák új nagy produkciómat az Arénában. Egy előre nem látható makacs gyulladás támadta meg a torkomat, aminek, mint kiderült, két hónapra van szüksége a gyógyuláshoz. Ugyanolyan türelemre van szükségem, mint Önöknek, nem jó ez a tehetetlen várakozás a gyógyulásra, de túl leszek rajta, és új energiákkal látok neki a zenélésnek, remélem mindenki örömére! Így a befektetésük nem volt hiábavaló, hamarosan találkozunk a nagy koncerten! Szeretettel és tisztelettel: Dés László” - írta a művész Facebook-közleményében.

Kapcsolódó írásaink