Kultúra

Ismét összeállt a nagy páros

Ekkor érkezik Scorsese és DiCaprio új filmje

Martin Scorsese Killers of the Flower Moon című történelmi drámája, amely az olajban gazdag Osage törzs tagjainak meggyilkolásáról szól, október 20-án mutatkozik be a nagyközönség előtt – írja a hamuészgyémánt.hu.

Ismét összeállt a nagy páros
Scorsese, DiCaprio
Fotó: NorthFoto

Az Apple Original Films által gyártott Killers of the Flower Moon ezt követően egy meg nem határozott időpontban felkerül az Apple TV+-ra.

A Paramount Pictures és az Apple partnere lesz a film mozis megjelenésében, amelynek szereplőgárdájában megtalálható többek között az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio, Robert De Niro és Brendan Fraser, valamint Jesse Plemons és Lily Gladstone is.

A közreműködők névsora alapján a mozi várhatóan a díjátadó szezon egyik főszereplője lesz.

Scorsese, aki a Tégla című filmért Oscar-díjat kapott, és akit rendszeresen a legnagyobb filmesek közé sorolnak, az Eric Rothtal közösen írt forgatókönyv alapján rendezi a mozit.

A film David Grann azonos című bestsellerén alapul. A történet az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az amerikai őslakosok tagjainak sorozatos meggyilkolását, valamint a brutális bűncselekmény-sorozatok FBI általi felderítését mutatja be.

A fesztiválozók még az ősz előtt bepillantást nyerhetnek a filmbe, mivel több forrás szerint a mozi várhatóan az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütál majd.

Kapcsolódó írásaink