Kultúra

A PABooks a Duna-korzón várja a könyvhét közönségét

Az idei, immár 93. Ünnepi Könyvhét eseményei június 9. és 12. között zajlanak a fővárosban, a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén. 176 könyvárusító pavilonban 182 kiállító kínálja köteteit, köztük a Pallas Athéné Könyvkiadó (PABooks) is, a Duna-korzó 43-as standján.

A PABooks a Duna-korzón várja a könyvhét közönségét
A közel 140 PABooks könyv exkluzív kiadói áron lesz elérhető a Könyvhét ideje alatt
Fotó: PABooks

Mint Cseh Katinka, a Pallas Athéné Könyvkiadó ügyvezetője elmondta, három májusban megjelent könyvüket állítják fókuszba: Kopátsy Sándor T.E.T.T.; Horváth Levente A kínai geopolitikai gondolkodás és Kalamár Beáta Craft Leadership című művét. E kötetekkel a közönség a PABooks májusi könyvünnepén találkozhatott először, és a pozitív visszacsatolások mentén az Ünnepi Könyvhét keretében újra a kiadó kínálatának középpontjába kerülnek majd.

„A PABooks fő profilja az akadémiai-egyetemi hátterű külföldi sikerkönyvek magyar nyelvű kiadása. Ezt pedig a helyszíni kínálatunk méltán tükrözi majd, mind a négy nagy tématerületünk – közgazdaságtan-pénzügy, geopolitika, menedzsment, fenntartható fejlődés – újdonságai megtalálhatók lesznek a pavilonunkban” – hangsúlyozta Cseh Katinka. „A közel 140 PABooks könyv exkluzív kiadói áron lesz elérhető a Könyvhét ideje alatt, illetve számos könyves ajándékkal is várjuk olvasóinkat a Duna-korzó 43-as standján” – tette hozzá.

A 93. Ünnepi Könyvhét június 9-én, csütörtökön 16 órakor, az ünnepélyes megnyitóval kezdődik, és 12-éig tart. A könyvárusító pavilonok június 9-én már déltől felkereshetők, a többi napon reggel 10-től este 7-ig látogathatók.

Kapcsolódó írásaink