Kultúra

Meghaladta a 400 ezret a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjába látogatók száma

Töretlen a népszerűsége a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjának, amely a napokban már a 400 ezredik látogatót fogadta - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szerdán.

Meghaladta a 400 ezret a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjába látogatók száma
Új videó is készült a különlegességnek számító, faszerkezetű, száraz technológiával épült pavilonról, amelyet látványos felvételekkel, újszerű módon mutat be a kint dolgozó csaknem 70 fős csapat
Fotó: YouTube / Aqua Roots of Hungary Team / Expo 2020 Dubai

Mint írták, a 400 ezredik látogató egy család volt Abu Dhabiból, amelynek tagjait emléklappal és magyar kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lepték meg a pavilon vezetői.

Azt is kiemelték, hogy új videó készült a különlegességnek számító, faszerkezetű, száraz technológiával épült pavilonról, amelyet látványos felvételekkel, újszerű módon mutat be a kint dolgozó csaknem 70 fős csapat.

A kisfilmben a közlemény szerint a pavilon olyan fontos elemei láthatók, mint a Magyarország páratlan vízkincseit bemutató tudás- és élményalapú interaktív kiállítás, valamint a tradicionális, újragondolt magyar fogásokat kínáló étterem. Megjelenik továbbá az AquaBar, ahol különleges magyar ásványvizek kóstolhatók, illetve az üzlet, amelyben magyar kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók - írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Flamingóparádé Dubajban

ĀRózsás flamingók Dubaj mellett, az 1985-ben alapított Ras Al Kho természetvédelmi terület egyik mocsarában.