Kultúra

Kiderült, mikor jelenik meg a Gyurcsányról szóló Elk*rtuk című film

A MEGAFILM lapunknak eljuttatott sajtóközleményéből kiderül, az Elk*rtuk előzetesét rendhagyó módon mutatják be szeptember 16-án 20:00-kor a film hivatalos Facebook oldalán.

Kiderült, mikor jelenik meg a Gyurcsányról szóló Elk*rtuk című film
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH

A premierig folytatódhat a találgatás arról, ki fogja játszani Gyurcsány Ferencet a nagyjátékfilmben, amely a rendszerváltozás óta történt legmeghatározóbb politikai botrányról szól, a 2006-os politikai vezetés európai szintű „böszmeségéről”, egy fikciós főhős személyes történetén és nyomozásán keresztül.

A filmet a neves angol direktor, Keith English rendezte, a főszerepekben Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor látható.

A történet szerint, amikor a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe - áll a film promóanyagában.

Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm bemutatója 2021. 10. 21-én lesz. (A film 16 éven felülieknek ajánlott.)

A film plakátja: 

Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm plakátja
Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm plakátja
Fotó: MEGAFILM

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom