Kultúra

Törőcsik Mari köszöni az aggódást és a sok szeretetet, amit kap

Hamarosan hazatérhet a kórházból

Két hete szállították kórházba Törőcsik Marit, állapotáról azóta számos pletyka felröppent. Múlt héten halálhírét keltették, amit közleményben kellett cáfolnia a Nemzeti Színháznak.

Törőcsik Mari köszöni az aggódást és a sok szeretetet, amit kap
Törőcsik Mari
Fotó: MH

„Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket” – írták a tájékoztatóban. Az AcNews portál a napokban megkereste a nyolcvanöt éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ápolóját, aki megköszönte az aggódást és arról beszélt, hogy a művésznő jól van, és a gyógyulásra koncentrál a kórházban.

A lap ezután Törőcsik Mari jó barátját, Jordán Tamást is felhívta. A Nemzet Színésze pénteken elárulta, hogy meglátogatta Törőcsik Marit a szombathelyi kórházban. „Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszöni a rengeteg szeretetet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat!” – mesélte.

„Nagyon köhögött, ezért szállították be a kórházba. Szerencsére nem a koronavírust kapta el. Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat” – tette hozzá Jordán Tamás, aki szerint van esély arra, hogy a művésznő rövidesen elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába.

Kapcsolódó írásaink