Kultúra

A Figaro házasságában lép fel Erwin Schrott

Világhírű operaénekes az Erkel Színházban

Az Opera Zenekar Kuvaitvárosban vendégszerepel, ahol a milánói Scala balettegyüttesének Giselle produkcióját kíséri január 7. és 9. között négy alkalommal, David Coleman vezényletével a Dzsaber Al-Ahmed sejk Kulturális Központban.

A Figaro házasságában lép fel Erwin Schrott
Erwin Schrott
Fotó: AFP

Az intézmény lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a romantikus balettet a budapesti közönség is megtekintheti a Magyar Nemzeti Balett előadásában január 18. és február 1. között kilenc alkalommal. A Mozart-szerepekben közkedveltté vált basszbariton, Erwin Schrott (képünkön) a Figaro házasságában négy alkalommal, két szerepben lép a közönség elé: január 10-én és 12-én Figarót, január 17-én és 19-én pedig Almaviva grófot formálja meg. A világsztár olyan rangos magyar partnerekkel lép fel az Erkel Színház színpadán, mint Rost Andrea, Rácz Rita, Palerdi András vagy Molnár Levente.
Az Opera együtteseit Vashegyi György vezényli.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom