Kultúra

Újra Budapestre jön Will Smith

Visszatér Budapestre Will Smith, hogy itt ünnepelje legújabb filmje, a Gemini Man bemutatóját.

Újra Budapestre jön Will Smith
A világsztár szeptember 24-e és 26 -a között tartózkodik Budapesten
Fotó: AFP/Getty

Will Smith, a film főszereplője, Ang Lee rendező és Jerry Bruckheimer producer újra visszatérnek Magyarországra, hogy itt is megünnepeljék nagyszabású akció sci-fijük bemutatóját, melyet október 10-től láthat majd a hazai közönség - írja a mafab.hu.

Objektum doboz

A stáb tavaly heteken keresztül forgatott Budapesten, Smith pedig felmászott, majd táncra is perdült Lánchíd tetején.

A világsztár szeptember 24-e és 26 -a között tartózkodik Budapesten, és bár a hivatalos programját még nem hozták nyilvánosságra, nagy valószínűség szerint egy közönségtalálkozó keretein belül is összefuthatnak vele a rajongói.

A színész az ötletes, izgalmas és rendkívül látványosnak ígérkező Gemini Manben egy profi gyilkost alakít, akit üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki úgy tűnik, előre meg tudja jósolni a főhős minden lépését.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom