Külföld

Klicsko: Akik az elárasztott metróra és a leomló hidakra panaszkodnak, azok a Kreml ügynökei + VIDEÓ

Szerinte az orosz propaganda tönkretette a kijevi metró jelentős részét

Az orosz propaganda tönkretette a kijevi metró jelentős részét, és intrikáival több hidat is sikerült ledöntenie a föld színéről – ilyen következtetést vont le az eadaily.com az ukrán főváros polgármesterének, Vitalij Klicsko nyilatkozatából.

Klicsko: Akik az elárasztott metróra és a leomló hidakra panaszkodnak, azok a Kreml ügynökei + VIDEÓ
Vitalij Klicsko kijelentette, hogy Kijev pusztításáról szóló híreket az „orosz IPSO (különleges információs pszichológiai művelet)” terjesztette
Fotó: AFP/NurPhoto/Maxym Marusenko

A polgármester beszédében felelősségteljesen kijelentette, hogy az ukrán fővárosban történt pusztításról szóló információkat az „orosz IPSO (különleges információs pszichológiai művelet)” terjesztette, hogy „Ukrajnában folytatódjon a depressziós hangulat”.

A beszédet kommentálva az ukrán felhasználók a nyilvános oldalaikon megjegyzik, hogy éppen a polgármester beszéde alatt omlott össze Kijevben a Vozduhoflotsky felüljáró gyalogos része.

Vitalij Klicsko kijevi polgármester és gop cége majdnem összeomlott a főváros gazdaságával. Kijevben sok minden összeomlik: metró, hidak, autópályák, vízellátás, csatornázás, takarítási rendszerek, közvilágítás, parkosítás, közművek.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink