Belföld

Fidelitas: Ne vegyék el a szólásszabadság és a politikai véleménynyilvánítás jogát az európai emberektől!

Amikor Brüsszelben egy háború- és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát rendőrökkel akarnak ellehetetleníteni és szétzavarni, az nem más, mint az a világ, amely a vörös csillag árnyéka alatt élt

A Fidelitas nem hagyja, hogy a kommunizmusból jól ismert módszerekkel elvegyék a szólásszabadság és a politikai véleménynyilvánítás jogát az európai emberektől – hangoztatta a szervezet külügyi kabinetjének vezetője a Facebook-oldalukon szerdán.

Fidelitas: Ne vegyék el a szólásszabadság és a politikai véleménynyilvánítás jogát az európai emberektől!
Hidas Dóra a bejegyzésben közzétett videóban kiemelte: Kedden Brüsszelben a rendőrség rekesztette be a békepárti Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, amelyen európai politikusok, gondolkodók vettek részt, köztük Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: Facebook/Fidelitas

Hidas Dóra a bejegyzésben közzétett videóban kiemelte: kedden Brüsszelben a rendőrség rekesztette be a békepárti Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, amelyen európai politikusok, gondolkodók vettek részt, köztük Orbán Viktor miniszterelnök.
Úgy fogalmazott: szüleik és nagyszüleik még emlékeznek, és nekik is elmesélték, milyen idők jártak akkor, amikor nem lehetett szabadon elmondani, ha valaki mást gondolt a világról, mint ahogy azt a hatalmasok gondolták. Az a világ a vörös csillag árnyékában élt – jelentette ki.
Hozzátette: amikor ennek a világnak az eszközei térnek vissza, a történelmi emlékezetük, és amit szüleiktől megtanultak, megszólaltatja a vészcsengőt.
„Akkor is megismerjük a vörös csillagot, ha azt átcsomagolva, szép új gyártásban, a szivárvány bármelyik színével próbálják eladni nekünk” – jelentette ki.

Hidas Dóra azt mondta, a Fidelitas azért ment szerdán az Európai Bizottság budapesti képviseletéhez, hogy mindenki lássa: még ha nincs is az Európai Parlament tetején a vörös csillag, Brüsszel akkor is kommunista módszerekkel akarja elhallgattatni azokat, akik nem értenek vele egyet.

Ami kedden Brüsszelben történt, az szimbóluma annak, hogy ma több tíz millió európai embert egyszerűen el akarnak hallgattatni. Azokat, akik nem támogatják a migrációt, ellenzik a genderpropagandát, nem akarnak csatlakozni a háborúhoz, és a globalista törekvések helyett az erős nemzetállamokban látják a megoldást Európa ordító problémáira - mondta Hidas Dóra.

Kapcsolódó írásaink