Külföld

Matt Whitaker: A globalisták célja, hogy szétrombolják a lokális kultúrát

A globalisták célja, hogy összezúzzák a lokális kultúrát, meg akarják akadályozni, hogy hatékonyan védjük a szuverenitásunkat, ez ellen együtt kell harcolnunk, hogy megvédjük a hagyományos értékeket – jelentette ki Matt Whitaker volt amerikai igazságügyi miniszter pénteken a CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Magyarország budapesti tanácskozásának zárónapján.  

Matt Whitaker: A globalisták célja, hogy szétrombolják a lokális kultúrát
Matt Whitaker: „Együtt kell részt vennünk ebben az új ellenkultúrában, hogy megvédjük értékeinket”
Fotó: MH/Purger Tamás

„A globalisták nem tesznek különbséget az egyes kultúrák között, hanem egy homogén társadalmat akarnak létrehozni” – mondta Matt Whitaker, hozzátéve: ez persze a nagy multinacionális cégek és civil szervezetek érdekeit támogatja.

Minden országnak megvannak azok a helyi kultúrái, amelyeket a globalisták el akarnak törölni, de nem hagyhatjuk, hogy az egységes világrend kialakításával, a gendersemleges radikális elképzelésekkel és egyéb tevékenységekkel aláássák ezeket az értékeket – hangoztatta Matt Whitaker.

Azt mondta, ebben a folyamatban radikális ideológiává válik a saját hagyományos és családszerető értékeink melletti kiállás, de „együtt kell részt vennünk ebben az új ellenkultúrában, hogy megvédjük értékeinket”.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom