Külföld

Prostituáltakkal közösült Joe Biden fia, a videókat feltöltötte a Pornhubra

Legalább egy tucat házi készítésű pornóvideót találtak Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fiának elhagyott laptopján, amelyeken prostituáltakkal szexelt. A lap értesülései szerint ezeket Hunter Biden fel is töltötte saját Pornhub oldalára.

Prostituáltakkal közösült Joe Biden fia, a videókat feltöltötte a Pornhubra
Hunter és Joe Biden, a fiú és az apa
Fotó: MH

Ugyan a videókon ügyelt arra, hogy az arcát ne mutassa, de az amerikai sajtó szerint egyértelmű, hogy ő szerepel a felvételeken. Tavaly augusztusban az egyik legnagyobb angol hírportál közölt írást arról, hogy az akkor 51 éves Hunter Biden egy prostituáltnak mesélte el korábbi botrányait - írja az Origo.

Hunter Biden azzal kérkedett, hogy 18 napot bulizott Las Vegasban egy drogbandával, ahol, őt idézzük, "kib*szott sok pénzt" vert el és minden este őrült bulikon vett részt. Hozzátette, hogy egyébként csak egy estére akart maradni, de helyette több mint két hétig jártak lakosztályról lakosztályra, illetve azt se tudta sokszor hogy hol van és mennyi pénzt költött el.

Videóik vannak rólam. Videóik vannak rólam, ahogy őrülten kib*szottul szexelek, b*szki, érted– magyarázta Joe Biden amerikai elnök fia.

Biden összesen három laptopot veszített el kicsapongó élete miatt, a legtöbb vele kapcsolatos kínos információ ezekről a számítógépekről származik. Legnagyobb vihart annak a gépnek az elhagyása kavarta, amit Hunter egy Delaware állambeli laptopszervizben felejtett. A kényes e-mailekből kiderült, hogy Joe Biden Barack Obama alelnökeként aktívan befolyásolta a történéseket Ukrajnában.

Kapcsolódó írásaink